IOT-SOLUSI

Produk Unggulan

WARTA TERBARU

  • Chilink Smart ATM Solution

    Smart ATM Solution Background ATMs nawakake tingkat dhuwur saka penak banking.Institusi keuangan ngupayakake njaga wektu kerja sing dhuwur kanggo nyukupi panjaluk pelanggan amarga wektu mudhun tegese frustasi kanggo pelanggan lan potensial mundhut revenue kanggo bank.Akeh institusi keuangan malah operasi apik ...

  • xinje plc software xinjie plc kabel pemrograman cina grosir pabrik pabrik produsen kuotasi pemasok daftar harga download gratis

    Ing proyek nyata, kadhangkala program PLC kudu diowahi.Yen mung kanggo debug lan ngowahi program, iku bakal biaya akèh tenaga kerja lan sumber daya materi kanggo ngirim engineers menyang situs, supaya ing wektu iki modul remot kontrol PLC bisa digunakake.Program download jarak jauh menyang PLC bisa ...

  • AT&T lan T-Mobile bakal mateni 3G kanggo menehi ruang kanggo 5G

    Panyedhiya nirkabel bakal mateni 3G ing saindhenging taun, ninggalake nomer piranti undisclosed metu saka layanan.Iki wektu kanggo ngucapake pamit kanggo 3G, teknologi nirkabel sing menehi telpon kita akses meh cepet menyang web lan mbantu nggawe kabeh saka Apple App Store kanggo ...