Platform Manajemen Awan ChiLink

Katrangan singkat:

Platform manajemen awan ChiLink, adhedhasar teknologi komputasi awan, nyedhiyakake layanan manajemen peralatan terminal sing gedhe kanggo para pelanggan.Platform kasebut nyadari terminal router nirkabel


Detail Produk

Lapangan aplikasi

Fitur platform

Platform manajemen awan ChiLink, adhedhasar teknologi komputasi awan, nyedhiyakake layanan manajemen peralatan terminal sing gedhe kanggo para pelanggan.Platform kasebut nyadari terminal router nirkabel

Pemantauan status produk, upgrade remot, layanan posisi lokasi, push iklan, manajemen panyimpenan eksternal, transmisi transparan data bisnis, kontrol wewenang pangguna, lsp.

Fungsi manajemen sing komprehensif.

Ekspansi paralel bisa ndhukung akses menyang mayuta-yuta piranti terminal.Ngurangi biaya pangopènan peralatan, nyuda alangan kanggo pangembangan lan panggunaan proyek peralatan komunikasi,

Nggawe nilai maksimum kanggo pelanggan.

 

Pambuka Platform

Ngawasi status mlaku

Peta panorama nuduhake distribusi peralatan, lan kanthi intuisi ngontrol panyebaran lan status operasi proyek kasebut.

Manajemen lengkap informasi operasi router, kalebu status online, IP, port, lalu lintas, mode jaringan, kekuatan sinyal, etc.

Statistik operasi sing akurat, simpen statistik saka macem-macem data operasi kayata akses pisanan router menyang sistem, login, kegiatan, lalu lintas, lsp.

Ndhukung macem-macem cara posisi kayata posisi GPS, posisi dibantu stasiun pangkalan, posisi hibrida WIFI, lsp.

Ndhukung macem-macem sistem koordinat peta kayata AutoNavi, Baidu, lan Goole, lan nyedhiyakake fungsi konversi eksternal kanggo nggampangake panyebaran proyek pangguna

Manajemen konfigurasi parameter remot/remote kontrol/saluran remot

Deleng / ngowahi konfigurasi parameter router saiki saka adoh

Laporan / kirim file konfigurasi parameter, miwiti sawetara paramèter ing kumpulan

Parameter diklasifikasikake miturut atribut bisnis, nyedhiyakake validitas lan verifikasi legitimasi, ringkes lan gampang digunakake

Ndhukung remot restart router, ndhukung restart reguler

Ndhukung upgrade remot router, TCP / UDP / FTP sawetara mode upgrade kanggo ketemu kahanan jaringan perusahaan sing beda

Ndhukung panangkepan paket remot lan upload file, ndeleng lan analisis, lan panangkepan paket otomatis kanggo lalu lintas ora normal bisa disetel

Dhukungan relay eksternal router kanggo diuripake utawa dipateni saka jarak jauh

Alokasi alamat IP saluran remot kanthi otomatis kanggo nyadari interkoneksi piranti ing bagean jaringan sing beda

PC ing LAN perusahaan bisa langsung ngakses router lan komputer ngisor liwat saluran remot

zhilian (1)

Laporan statistik lan weker

Laporan lalu lintas, ndhukung tampilan statistik saben wulan, saben dina, lan saben jam, sing bisa mbedakake lalu lintas saka macem-macem slot kertu SIM lan mode jaringan.

Laporan kekuatan sinyal jaringan

Tarif online, laporan durasi online

Laporan cathetan peralatan online lan offline

Laporan kasebut ndhukung ekspor menyang Excel, PDF, gambar lan format liyane

Ndhukung pangguna kanggo konfirmasi informasi weker, nambah / ngowahi / ndeleng solusi weker wektu iki

Tampilake informasi weker wektu nyata lan sejarah

Manajemen akses piranti WIFI lan operasi iklan

Deleng informasi status piranti seluler (ponsel, tablet, lsp.) sing disambungake menyang WIFI, lan laporake URL kanggo panyimpenan lan pitakon

Watesan lalu lintas saben wulan lan watesan wektu akses kanggo piranti akses WIFI

Ndhukung fungsi tagihan wektu kode verifikasi

Iklan portal disebarake kanthi jarak jauh, lan ndhukung macem-macem cara otentikasi Portal kayata email lan SMS.zhilian (2)

Keamanan lan kontrol akses

Ndhukung macem-macem jinis pangguna kanggo pangguna, operator, lan administrator super mung diwaca

Ndhukung setelan miturut ijin direktori terminal, saben pangguna mung bisa ndeleng piranti ing ruang lingkup tugas ijin

Panyimpenan ndhelik saka kolom sensitif kayata sandhi

Ndhukung transmisi enkripsi ssl

zhilian (3)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

    • Industri

    • Minyak lan Gas

    • njobo

    • Terminal swalayan

    • WIFI kendaraan

    • Wireless Charging

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk