Profil Perusahaan

ChiLink saka China, Link donya.

Kerjasama Profesional

Nggawe bisnis kanthi integritas

Inovasi lan pangembangan

kepuasan pelanggan

Shenzhen ChiLinkIoT Technology Co., Ltd.minangka perusahaan IoT sing darmabakti kanggo nyedhiyakake produk lan solusi komunikasi jaringan nirkabel kelas industri.Teknologi ChiLink IoT nggabungake pangembangan produk, produksi, penjualan, layanan teknis lan pangembangan khusus.Wiwit ngadeg, perusahaan wis nyedhiyakake produk lan solusi seri M2M adhedhasar komunikasi seluler kanggo kabeh lapisan masyarakat.

Produk kalebu server port serial, modul LoRa, modul wifi, modul posisi GPS, modul posisi Beidou, modem 3G/4G kelas industri, GPRS DTU, 3G/4G DTU, router nirkabel 3G/4G kelas industri, wifi mobil, beban langsung router balancing, komputer industri 4G, platform maya M2M lan hardware lan piranti lunak liyane.

Iki kalebu daya cerdas, transportasi cerdas, proteksi geni sing cerdas, omah sing cerdas, konservasi banyu sing cerdas, perawatan medis sing cerdas, lemari ekspres, tumpukan ngisi daya, terminal layanan mandiri, keamanan umum, komunikasi keamanan, pemantauan industri, perlindungan lingkungan, pemantauan lingkungan, dalan lampu, budidaya kembang, lan kendaraan on-board Wifi lan lapangan liyane.

ChiLink duwe tim R&D profesional produk komunikasi jaringan industri, sing kasusun saka insinyur elektronik, insinyur piranti lunak lan insinyur jaringan kanthi pengalaman sing sugih ing aplikasi sistem.Iku adopts proses pembangunan lan standar produk industri.Teknologi terkemuka internasional, inovasi sing terus-terusan, ngupayakake keunggulan, ngembangake seri produk komunikasi industri sing stabil lan dipercaya, lan entuk pirang-pirang panemuan lan paten.