Kelas industri 3G/4G DTU

  • NB-IoT /4G DTU

    NB-IoT /4G DTU

    ZD1000 DTU minangka terminal data nirkabel kanggo Internet of Things, sing nggunakake jaringan NB-IoT/4G umum kanggo nyedhiyakake fungsi transmisi data jarak jauh nirkabel kanggo pangguna.Produk kasebut nggunakake prosesor 32-bit kelas industri lan modul nirkabel kelas industri, kanthi sistem operasi wektu nyata minangka platform dhukungan piranti lunak, lan nyedhiyakake antarmuka RS232 / TTL lan RS485, sing bisa langsung disambungake menyang piranti serial. kanggo entuk transmisi data transparan.

  • DTU ZD3030

    DTU ZD3030

    ZD3030 serial menyang modem IP seluler digunakake digunakake minangka terminal transmisi data kanggo distribusi daya remot ngawasi lan sistem kontrol, kayata Feeder Terminal Unit (FTU) Automation Solution, Distribusi Terminal Unit (DTU) Automation, lan Ring Utama Unit Automation ing daya listrik jaringan distribusi.
    ZD3030 ndhukung port serial RS232 lan RS485 (utawa RS422), bisa kanthi gampang lan transparan nyambungake peralatan sekunder daya (FTU, DTU, Unit Utama Ring, lan sapiturute) kanthi port serial menyang jaringan seluler umum.Kanthi dhukungan pita lengkap GSM/GPRS/3G/4G LTE, peralatan ing situs bisa dijamin tetep nyambung utawa pulih saka gangguan sing ora dikarepake.Kanthi desain industri Chilink, tingkat EMS sing luwih dhuwur diuji kanggo njamin linuwih sing paling dhuwur kanggo lingkungan sing angel.