NB-IoT /4G DTU

Katrangan singkat:

ZD1000 DTU minangka terminal data nirkabel kanggo Internet of Things, sing nggunakake jaringan NB-IoT/4G umum kanggo nyedhiyakake fungsi transmisi data jarak jauh nirkabel kanggo pangguna.Produk kasebut nggunakake prosesor 32-bit kelas industri lan modul nirkabel kelas industri, kanthi sistem operasi wektu nyata minangka platform dhukungan piranti lunak, lan nyedhiyakake antarmuka RS232 / TTL lan RS485, sing bisa langsung disambungake menyang piranti serial. kanggo entuk transmisi data transparan.


Detail Produk

Model pesenan

Spesifikasi

Struktur

Lapangan aplikasi

ZD1000 DTU minangka terminal data nirkabel kanggo Internet of Things, sing nggunakake jaringan NB-IoT/4G umum kanggo nyedhiyakake fungsi transmisi data jarak jauh nirkabel kanggo pangguna.Produk kasebut nggunakake prosesor 32-bit kelas industri lan modul nirkabel kelas industri, kanthi sistem operasi wektu nyata minangka platform dhukungan piranti lunak, lan nyedhiyakake antarmuka RS232 / TTL lan RS485, sing bisa langsung disambungake menyang piranti serial. kanggo entuk transmisi data transparan.

Desain konsumsi daya kurang, konsumsi daya paling kurang saka 1mA@12VDC.Produk iki akeh digunakake ing industri M2M ing rantai industri IoT, kayata kothak cerdas, transportasi cerdas, omah cerdas, keuangan, terminal POS seluler, otomatisasi rantai pasokan, otomatisasi industri, bangunan cerdas, perlindungan geni, keamanan umum, perlindungan lingkungan. , meteorologi, perawatan medis digital, survey penginderaan jarak jauh, militer, eksplorasi ruang angkasa, pertanian, kehutanan, urusan banyu, tambang batu bara, petrokimia lan lapangan liyane.

Desain kelas industri
● Modul nirkabel 4G/NB-1OT kelas industri
● Low-daya 32-dicokot industri-bahan chip prosesor
● Input voltase amba (5-36V)

Stabil Lan Dipercaya
● Desain watchdog hardware sing dibangun kanggo njaga sistem Stabil
● Antarmuka RS232/RS485/TTL dibangun ing proteksi ESD 15K
● Antarmuka kertu SIM/USIM dibangun ing proteksi ESD 15K
● Daya proteksi anti-kuwalik sing dibangun

Loro Port Serial
● antarmuka terminal Industrial, utamané cocok kanggo nggunakake lapangan industri
● Nyedhiyani 1 standar antarmuka RS232, 1 saluran standar RS485 antarmuka
● Nyedhiyani 1 antarmuka TTL (ora bisa dienggo bareng karo RS232)

Fitur
● Ukuran cilik, nggunakake cangkang stamping logam, utamané cocok kanggo nggunakake lapangan industri
● Nganggo mekanisme anti-gulung lengkap kanggo mesthekake yen link data online ing wektu nyata
● piranti lunak konfigurasi PC gampang digunakake


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • ZD1000

    NBIoT

    versi

    Versi 4G

    2G

    -

    -

    3G

    -

    -

    4G

    -

    NB-IoT

    -

    Rs232

    Rs485

    TTL

    Input tegangan amba (5-36V)

    Model referensi:

    ZD1N20

    ZD1720

       Parameter nirkabel  

    • Standar lan pita frekuensi: FDD-LTE(Band1/3/5 |B1/3/5/7/8/20 |B2/4/5/12/13/17/25/26)

    TDD-LTE(Band38 、 Band39 、 Band40 、 Band41) HSPA(850/900/1900/2100MHz)/ GSM850/900/1800/1900MHz

    EV-DO(800MHz),TD-Scdma(Band34,Band39) NB-IOT900MHz/850MHz/800MHz

    • Daya transmisi: FDD/TDD/NB-IoT23dBm
      Penampilan  

    • Shell: Nihan logam, awet;resistance gangguan elektromagnetik kuwat, kemampuan boros panas suhu dhuwur.
    • Antarmuka: RS-232/RS-485/TTL
      Lingkungan  

    • suhu kerja: -30 ℃ ~ 75 ℃
    • Suhu panyimpenan: -40 ℃ ~ 85 ℃
    • Kelembapan: ≤90% Ora mangu
    • Kompatibilitas magnetik: Tes kekebalan discharge elektrostatik kelas 3
    • Radiasi medan elektromagnetik frekuensi radio: Tes anti interferensi level 3
      Parameter ukuran  

    • Ukuran: 74*52*17 MM

    Structure1 Structure2

    • Industri

    • Minyak lan Gas

    • njobo

    • Terminal swalayan

    • WIFI kendaraan

    • Wireless Charging

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk