Chilink Smart ATM Solution

Solusi Smart ATM

Latar mburi

ATM nawakake tingkat dhuwur saka penak banking.Institusi keuangan ngupayakake njaga wektu kerja sing dhuwur kanggo nyukupi panjaluk pelanggan amarga wektu mudhun tegese frustasi kanggo pelanggan lan potensial mundhut revenue kanggo bank.Akeh institusi keuangan malah nggoleki operator adhedhasar downtimes ATM.

Ing pirang-pirang wilayah, jaringan seluler nirkabel bisa menehi kaluwihan bank tinimbang metode jaringan tradisional.

● Jangkoan Wide - Ora ana konstruksi sing larang kaya sing dibutuhake dening serat utawa DSL.

● Biaya komunikasi sing murah - Suda biaya komunikasi kanggo aliran data cilik.

● Instalasi & pangopènan sing gampang - Instalasi cepet lan gampang karo infrastruktur IP sing wis ana

● Independent – ​​Ngindhari firewall pelanggan

 

Chilink Smart ATM Solution

Integrasi teknologi ing ndonya wis sinau pelajaran penting babagan gumantung ing sambungan kabel siji kanggo panyebaran ATM.Malah sawetara menit downtime sambungan bisa biaya luwih saka nambah lapisan tambahan panyambungan.Saiki mayoritas ATM nggunakake router seluler industri kanthi konektivitas 4G LTE minangka sumber utama utawa cadangan konektivitas antarane ATM lan sistem pusat bank.Router kasebut kudu banget aman, dipercaya lan bisa nggawe sambungan VPN kanthi fungsi firewall sing luwih maju uga dhukungan kanggo sawetara protokol manajemen remot.

 

ZR5000 Wireless ATM Modem

Kasedhiya karo teknologi LTE CAT 1/CAT M1 paling anyar, modem ATM ZR5000 cocog kanggo migrasi LTE kanthi biaya 3G sing padha utawa luwih murah.

Verizon Wireless sing disertifikasi multi-carrier, AT&T, T-Mobile, Sprint, Rogers

Rencana data Verizon Wireless/AT&T siji-mandeg kasedhiya (Mangga takon karo sales kita kanggo informasi luwih lengkap)

Desain kompak, gampang dipasang ing ATM utawa Kios

CE, RoHS sertifikat

 

Sambungan ATM Nirkabel Aman & Bisa Dipercaya

Firewall majeng kanggo njamin keamanan data

Transmisi data sing dienkripsi liwat VPN (IPSec VPN, L2TP, PPTP)

3 lapisan pemulihan otomatis njamin linuwih kanggo operasi ATM

Perumahan logam industri kanthi proteksi IP30, level EMC 2, suhu kerja sing amba -20 ℃ ~ + 70 ℃

 

Ngawasi lan Manajemen Remot liwat SmartATM Cloud

 

 Manajemen ID Terminal ATM

● Deleng geolokasi lan log transaksi

● Ngawasi kekuatan sinyal

● Tandha wektu nyata babagan ambang data, pedhot kabel lan pangowahan alamat MAC

● Monitor Chilinkmodem online/offline

● Ngatur / upgrade / urip maneh Chilinkmodem saka adoh

  

Kaluwihan

 

Ngirim konektivitas nirkabel kanthi kacepetan dhuwur, dipercaya lan aman kanggo operasi ATM sampeyan

Ngurangi downtime lan biaya operasi kanggo nggedhekake ROI

Lokasi kesalahan mesin & ngatasi masalah langsung kanthi nyuda kunjungan ing situs

Migrasi LTE sing gampang lan murah

Dibuktekake dening para pelanggan ing saindenging jagad

Kita minangka anggota bangga


Wektu kirim: Jul-05-2022