Panyedhiya layanan sarana umum China Mobile, China Unicom, China Telecom

banner13

Shenzhen Chilink IoT Technology Co., Ltd. sabanjure diarani Chilink.

Saiki, revolusi teknologi informasi sing ditondoi dening digitalisasi, jaringan, lan intelektualisasi berkembang pesat.Integrasi lan pangembangan teknologi informasi generasi anyar lan lapangan tradisional wis dadi tren umum.

Minangka pasar M2M lan pembalap teknologi industri Internet of Things, Chilink wis dadi mitra China Mobile, China Telecom, lan China Unicom nganti pirang-pirang taun.

Internet of Things wis dikembangake ing China meh sepuluh taun.Ing pirang-pirang taun kepungkur, Chilink wis nandur modal akeh ing desain, R&D, produksi, penjualan, lan integrasi inovasi layanan kanggo sistem komunikasi data seluler IoT.Koleksi data, transmisi, lan analisis data gedhe adhedhasar bisnis inti saka IoT siji-mandeg, peralatan kasebut online, data online, layanan online, lan disambungake liwat mayuta-yuta piranti ing saindenging jagad.


Wektu kirim: Apr-12-2021