xinje plc software xinjie plc kabel pemrograman cina grosir pabrik pabrik produsen kuotasi pemasok daftar harga download gratis

Ing proyek nyata, kadhangkala program PLC kudu diowahi.Yen mung kanggo debug lan ngowahi program, iku bakal biaya akèh tenaga kerja lan sumber daya materi kanggo ngirim engineers menyang situs, supaya ing wektu iki modul remot kontrol PLC bisa digunakake.

Program download remot menyang PLC bisa nggawa rong nilai utama kanggo pangguna

✱ Kontrol remot PLC diwujudake, lan insinyur ora kudu menyang situs kasebut, supaya bisa ngirit biaya pangopènan lan nambah keuntungan ekonomi;

✱ bisa nyedhiyani layanan pangopènan peralatan pas wektune kanggo pangguna PLC, lan nambah kepuasan pangguna karo layanan sawise-sales;

Prinsip implementasine

PLC disambungake karo modul remot kontrol saka Internet cerdas samubarang PLC liwat kabel program.Modul remot kontrol PLC dilebokake menyang kertu 4G lan disambungake kanthi otomatis menyang awan Internet sing cerdas.Superlink lunak ndhukung sing ngontrol komputer kanggo mlebu menyang modul remot kontrol PLC uga disambungake menyang maya Internet cerdas.Kanthi cara iki, komputer kontrol lan PLC disambungake liwat awan Internet sing cerdas.

Cara panggunaan

Langkah pisanan yaiku nyambungake Xinjie PLC karo komputer, lan nggunakake piranti lunak pemrograman PLC kanggo konfirmasi paramèter port serial RS232 sing digunakake dening PLC.Yen sampeyan yakin, sampeyan bisa ngliwati langkah iki.Minangka bisa dideleng saka Figure 1, paramèter port serial PLC iki: baud rate 192000, malah mriksa, 8 bit data lan 1 mandeg dicokot.

Langkah kapindho yaiku nyambungake Xinje PLC menyang port serial modul remot kontrol PLC liwat kabel pemrograman.

Langkah katelu kanggo masang kertu 4G menyang modul remot kontrol PLC, nyambung antena, lan ngenteni bab 1,5 kanggo 2 menit kanggo daya urip.Yen sampeyan bisa ndeleng lampu NET tansah urip, iku nuduhake yen jaringan modul remot kontrol PLC normal lan sinyal apik.
Langkah kaping papat yaiku nginstal lan mlebu menyang piranti lunak superlink ing komputer.Ing wektu iki, komputer bakal entuk alamat IP virtual, kaya sing ditampilake ing Gambar 3. Yen sampeyan bisa ndeleng rong ijo "√" ing piranti lunak, tegese sambungan jaringan antarane komputer lan modul remot kontrol PLC normal. .Ing wektu iki, pilih "Smart Things" ing piranti lunak lan setel paramèter sing cocog.
Protokol port serial: port serial biasa
Protokol komunikasi: klien
Mode jaringan: TCP
IP: Alamat IP virtual komputer, sing bisa dideleng ing piranti lunak superlink.Alamat iki nuduhake IP sing modul remot kontrol PLC bakal ngirim data
Port: Sampeyan bisa ngisi nomer port komputer sing ora digunakake kanthi sewenang-wenang, disaranake nggunakake nilai sing luwih gedhe, lan nilai maksimal bisa 65535
Paramèter sing gegandhengan karo port serial: isi paramèter port serial PLC sing dikonfirmasi ing langkah pisanan

Langkah kaping lima yaiku nginstal piranti lunak port serial virtual ing sisih PC lan nggawe port serial virtual anyar kanggo nampa data sing dikirim dening modul remot kontrol PLC.IP: isi alamat IP virtual komputer, lan port: isi port sing disetel ing piranti lunak Superlink ing langkah 4.

Langkah kaping enem yaiku mbukak piranti lunak pemrograman PLC, pilih port serial virtual sing digawe dening komputer, lan priksa "port serial virtual Bluetooth".Sawise ngonfigurasi paramèter sing cocog karo port serial, sampeyan bisa ngundhuh program kasebut menyang PLC kaya nalika PLC langsung disambungake menyang komputer nganggo kabel pemrograman.


Wektu kirim: Apr-21-2022