Masalah Umum

  • 4G sambungan router industri l2tp kesalahan 809 solusi

    4G sambungan router industri l2tp kesalahan 809 solusi Nalika sistem Win7 disambungake menyang VPN, kesalahan 809 katon, nuduhake yen sambungan jaringan antarane komputer lan server VPN ora bisa diadegaké.Kanggo kahanan ing ndhuwur, router industri 4G wi...
    Waca liyane
  • Masalah kegagalan router industri 4G (siji)

    Router industri 4G Sambungan menyang PC normal, nanging indikator LAN router ora sumunar, apa masalahe?1) Priksa manawa router biasane diuripake lan apa kepala DC sumber daya wis kenthel;2) Priksa manawa kabel jaringan ...
    Waca liyane
  • Masalah kegagalan router industri 4G (loro)

    4G router industri Sawise masang kertu SIM, kok PC ora bisa ngakses Internet?1) Priksa manawa antena jaringan 3/4G wis diinstal kanthi bener;1) Priksa manawa kertu SIM wis diinstal ing arah sing bener, sing nyebabake program kasebut misjudge yen kertu SIM ora dideteksi, ...
    Waca liyane
  • Konfigurasi dhasar kanggo akses bebarengan subnet PPTP VPN saka router industri 4G

    Konfigurasi dhasar kanggo akses bebarengan subnet PPTP VPN saka router industri 4G WIN2008 Konfigurasi server Server VPN 1) Status loro klien VPN router industri 4G sing disambungake menyang server ditampilake.2) Router industri 4G server ditambahake menyang tabel rute statis permanen ...
    Waca liyane