Tenogo

  • Aplikasi DTU Ing Proyek Sistem SCADA Daya Listrik

    Sistem SCADA (Supervisory Control And Data Acquisition), yaiku sistem kontrol akuisisi lan pemantauan data.Nduwe macem-macem aplikasi, lan bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan kayata akuisisi data, pemantauan lan kontrol, lan kontrol proses ing bidang tenaga listrik, metallur ...
    Waca liyane
  • Charging Pile Networking Scheme Based On Industrial 4G Router

    Skema Jaringan Tumpukan Pengisian Adhedhasar Router 4G Industri

    Industri kendaraan listrik entuk momentum ing konteks energi anyar lan wis dadi alat transportasi lelungan ijo sing paling populer, hemat energi lan ramah lingkungan.Lelungan ijo minangka tujuan pangembangan mangsa ngarep.Dewan Negara wis ngetokake dokumen sing nuduhake: improvisasi ...
    Waca liyane
  • Internet of Things in Rural Water Purification Station

    Internet of Things ing Stasiun Pemurnian Air Pedesaan

    1, latar mburi industri China nduweni wilayah sing jembar, pembangunan ekonomi sing ora seimbang, polusi lingkungan sing beda, kualitas banyu sing beda (wilayah sing padha, kualitas banyu sumber banyu ora padha), tekanan banyu (kulawarga sing padha ing wektu sing beda-beda, tekanan banyu yaiku ...
    Waca liyane
  • Photovoltaic Power Generation Internet of Things

    Photovoltaic Power Generation Internet of Things

    Status industri Ing taun-taun pungkasan, kanthi proposal "ngirit energi lan pengurangan emisi" lan "pengembangan lan pemanfaatan energi sing bisa dianyari", uga sawetara kabijakan lan peraturan sing cocog, energi solar wis akeh digunakake ing China.Kanthi ...
    Waca liyane
  • PV

    PV

    Status industri Ing taun-taun pungkasan, kanthi proposal "ngirit energi lan pengurangan emisi" lan "pengembangan lan pemanfaatan energi sing bisa dianyari", uga sawetara kabijakan lan peraturan sing cocog, energi solar wis akeh digunakake ing China.Kanthi ...
    Waca liyane
  • Remote maintenance of wind farms

    Pangopènan adoh saka peternakan angin

    Skema aplikasi pangopènan remot pembangkit listrik tenaga angin Ing latar mburi krisis energi lan polusi lingkungan, pembangkit listrik tenaga angin, minangka energi anyar sing resik lan bisa dianyari, wis dadi dhukungan utama lan lapangan pembangunan pemerintah.Ing taun-taun pungkasan, China uga nambah p ...
    Waca liyane
  • Power Center Internet of Things

    Pusat Daya Internet of Things

    1, latar mburi industri Nanggepi panjaluk strategis "digawe ing China 2025", push www.szchilink.com Shenzhen ChiLink IOT Network Co., Ltd. (sabanjuré diarani "ChiLink IOT") nyedhiyakake layanan terpadu kanggo daya perusahaan. pusat (kalebu industri ...
    Waca liyane
  • Power remote meter reading system

    Power remote meter sistem maca

    Pérangan pisanan minangka ringkesan Kanthi pangembangan otomatisasi industri, ing maca meter manual asli wis dikembangake kanggo maca meter cerdas sing adoh, liwat jaringan sing ana sing cerdas saka remot kanggo ngumpulake data sing dibutuhake bebarengan, banjur, ing akeh peralatan sing ora dijaga .. .
    Waca liyane