Lingkungan

  • Networking Scheme Of Acid Rain Monitoring Based On Industrial 4G Router

    Skema Jaringan Pemantauan Hujan Asam Adhedhasar Router 4G Industri

    Kanthi perkembangan ekonomi sing cepet, masalah polusi udara saya tambah akeh.Polutan utamane asale saka belerang dioksida, nitrogen oksida, senyawa organik sing molah malih, lan partikel sing dipancarake saka pembangkit listrik termal, pabrik baja, pabrik semen, lan kendaraan bermotor ...
    Waca liyane
  • Wireless networking solution for water quality monitoring

    Solusi jaringan nirkabel kanggo ngawasi kualitas banyu

    Solusi jaringan nirkabel kanggo ngawasi kualitas banyu Banyu minangka salah sawijining faktor lingkungan sing penting lan komponen penting ing awak manungsa.Banyu limbah industri lan limbah domestik sing ora diobati utawa ora diolah kanthi bener dibuwang menyang awak banyu dening gerbang remot kontrol plc...
    Waca liyane
  • PM2.5 monitoring project plan

    rencana proyek ngawasi PM2.5

    Rencana proyek pemantauan PM2.5 Debu kutha, emisi polusi industri, lan knalpot mobil kabeh faktor penting sing nyebabake PM2.5.Gateway 4G industri lan router nirkabel industri.Ing kuartal pisanan taun iki, Shenzhen wis luwih saka 26 dina polusi cahya, karo exc ...
    Waca liyane
  • Coal Mine Tax Monitoring System

    Sistem Monitoring Pajak Tambang Batubara

    PLC remote control gateway coal mine tax monitoring system I. Pambuka Batu bara minangka energi dhasar sing penting lan bahan mentah sing penting ing negaraku, lan nduweni posisi strategis sing penting ing ekonomi nasional.Ing struktur energi utami negaraku, proporsi batu bara wis ...
    Waca liyane
  • Central air-conditioning remote maintenance

    Pemeliharaan jarak jauh AC sentral

    Aplikasi saka gateway remot kontrol ChiLink IoT PLC ing sistem pangopènan remot saka AC tengah.
    Waca liyane
  • Catering Smoke Pollution Supervision System

    Sistem Pengawasan Polusi Asap Katering

    Sistem pemantauan online asap minyak katering minangka sarana penting kanggo ngawasi status kontrol polusi gas buang perusahaan katering.Bisa ngawasi konsentrasi emisi asap minyak, pembersih lan status operasi penggemar perusahaan katering online, lan nyedhiyakake p ...
    Waca liyane
  • Automatic fog forest wireless control system

    Sistem kontrol nirkabel alas kabut otomatis

    Sistem kontrol nirkabel alas kabut otomatis latar mburi bisnis router industri Ing urip kutha saiki, lanskap umum router industri minangka faktor penting sing ora bisa diabaikan.Utamane ing komunitas kelas atas, ana alun-alun komunitas sing relatif amba, lan lar ...
    Waca liyane
  • Rural sewage treatment system intensive management solutions

    Solusi manajemen intensif sistem pengolahan limbah pedesaan

    Sistem perawatan limbah deso karo gateway remot kontrol PLC 1. Status quo perawatan limbah deso Ing taun-taun pungkasan, kanthi perkembangan ekonomi pedesaan negaraku kanthi cepet, percepatan industrialisasi pertanian lan integrasi kutha-desa, polusi banyu ing deso. .
    Waca liyane
  • Design scheme of intelligent waste monitoring and control system

    Skema desain sistem pemantauan lan kontrol limbah cerdas

    Skema desain sistem pemantauan lan kontrol sampah cerdas kanggo router industri 4g 1. Status saiki tong sampah kutha Saiki, gaya tong sampah ing pasar saya tambah akeh lan dadi wakil.Kanggo menehi sampeyan rasa nyaman lan kepenak ...
    Waca liyane