Otomasi Industri

  • 4G wireless solution for remote monitoring and control of AGV trolley

    Solusi nirkabel 4G kanggo ngawasi remot lan kontrol troli AGV

    Kontrol utama mobil AGV biasane diprogram dening PLC.Amarga mobil AGV tansah ing negara obah nyata-wektu, iku unrealistic kanggo komputer kontrol utama ing kamar kontrol tengah kanggo nyambungake karo mobil AGV dening kabel.Mung kanthi komunikasi nirkabel mobil AGV bisa dikontrol ing wektu nyata.A...
    Waca liyane
  • The method of remote uploading and downloading program from Xinje PLC

    Cara ngunggah lan ngundhuh program saka Xinje PLC

    Ing proyek nyata, kadhangkala program PLC kudu diowahi.Yen mung kanggo debug lan ngowahi program, iku bakal biaya akèh tenaga kerja lan sumber daya materi kanggo ngirim engineers menyang situs, supaya ing wektu iki modul remot kontrol PLC bisa digunakake.Program download jarak jauh menyang PLC bisa ...
    Waca liyane