Pusat Pembelajaran

  • Apa faktor sing mengaruhi kacepetan jaringan router 4G industri?

    1. Masalah desain piranti lunak lan hardware saka router 4G dhewe Desain hardware / software saka router 4G dhewe lan kontrol kualitas produksi duwe pengaruh langsung ing kacepetan jaringan.Router 4G saka ChilinkIOT dikembangake dening insinyur ing industri komunikasi kanggo luwih akeh ...
    Waca liyane
  • Bentenipun antarane router industri lan router ngarep

    Router seluler industri minangka router komunikasi nirkabel kanggo Internet of Things, sing nggunakake jaringan seluler nirkabel umum kanggo nyedhiyakake fungsi transmisi data jarak jauh nirkabel.Wis digunakake digunakake ing macem-macem lapangan M2M ing kabeh chain industri ...
    Waca liyane
  • 4G industri router wan port koneksi jaringan

    4G industri router wan sambungan jaringan port Yaiku, router industri 4G ora masang kertu SIM, lan langsung nyambung menyang jaringan sing ana liwat kabel bridge Network (router utama) kanggo akses Internet utawa PPPoE dial-up kanggo akses sambungan jaringan, lan kabeh lalu lintas data bisnis ...
    Waca liyane
  • Area aplikasi sing amba ing pasar industri 4G

    Pangembangan 4G global: LTE entuk jangkoan dhasar, lan jumlah pangguna bakal terus berkembang ing mangsa ngarep Ing 2010, ITU resmi netepake standar 4G, lan 4G mlebu ing periode komersial.Miturut data saka Institut Riset Industri Foresight, ing kuartal katelu ...
    Waca liyane
  • 4G DTU platform manajemen remot nggunakake konfigurasi dhasar

    Platform manajemen remot 4G DTU nggunakake konfigurasi dhasar 1) Tulis nomer telpon kertu SIM ing 4G DTU, sing bakal digunakake nalika nelpon DTU nalika ngirim pesen teks mengko;1) Konfigurasi nomer ponsel sing bener sing digunakake kanggo ngirim pesen teks kanggo ngontrol 4G DTU kanggo mlebu menyang ...
    Waca liyane
  • Tes mode SMS murni 4G DTU

    4G DTU test mode SMS murni Mbukak program 4G DTU lan ngatur setelan port serial disambungake menyang 4G DTU minangka ditampilake ing tokoh: 1 Ngatur mode operasi SMS murni minangka ditampilake ing tokoh: 2 tokoh 2 Bukak asisten port serial minangka ditampilake ing gambar: 3 gambar 3 Sambungake ser...
    Waca liyane