Industri Heavy Machinery

  • Air compressor Internet of Things

    Kompresor udara Internet of Things

    Solusi IoT kompresor udara (produsen) 1. Panjaluk industri Pentinge aplikasi kompresor udara ing produksi wis jelas.Kanggo nambah daya saing produk lan nyuda masalah kompresor udara sing disebabake dening faktor sing ora mesthi nalika digunakake, aplikasi PLC ...
    Waca liyane
  • Electric energy consumption analysis online monitoring system

    Sistem pemantauan konsumsi energi listrik online

    Kanthi terus nambah jumlah bangunan lan ningkatake standar urip, konsumsi energi bangunan dadi luwih penting ing konsumsi energi sosial.Ana akeh peralatan listrik ing bangunan, manajemen peralatan kompleks, lan ...
    Waca liyane
  • Textile Machinery Internet of Things

    Mesin Tekstil Internet of Things

    Solusi Internet of Things kanggo Mesin Tekstil Periode "Rencana Lima Taun Rolas" minangka periode kritis kanggo pangembangan industri tekstil negaraku saka gedhe nganti kuwat.Ing proses implementasine negara ketaatan kanggo strategi ngembangaken dom ...
    Waca liyane
  • Industrial robot operation and maintenance management system solution

    Solusi sistem manajemen operasi lan pangopènan robot industri

    Ing konteks pasang surut Internet industri global, robot industri modern luwih akeh digunakake ing pangolahan fleksibel lan produksi liyane.Stabilitas lan linuwih robot lan manipulator ing jalur produksi penting banget kanggo njamin ...
    Waca liyane
  • Remote intelligent monitoring solution for HVAC equipment

    Solusi ngawasi cerdas remot kanggo peralatan HVAC

    Ing mangsa adhem, lingkungan kerja sing anget sing apik mbutuhake suhu njero ruangan sing tepat, kelembapan sing tepat, lan hawa sing resik;bangunan umum nggunakake Unit air-kahanan gedhe kanggo dadi panas, carane kanggo mesthekake yen peralatan bisa maintained ing suhu pancet, lan carane nindakake sawise-sales mai ...
    Waca liyane
  • Mechanical Heavy Industry Internet of Things

    Internet of Things Industri Berat Mekanik

    Mechanical Heavy Industry Internet of Things Solution I. Ringkesan Internet of Things minangka istilah sing relatif panas ing mesin lan industri abot ing taun-taun pungkasan.Panggunaan gateway remot kontrol PLC ing mesin lan industri industri abot wis dikembangake kanthi apik ing China, ...
    Waca liyane
  • Municipal heating remote monitoring system scheme

    Skema sistem pemantauan jarak jauh pemanasan kotamadya

    Kanthi tekane mangsa ing sisih lor, syarat kualitas pemanasan kutha terus saya tambah.Ing kekurangan energi saiki, penting kanggo nambah kualitas pemanasan nalika ngirit energi.Kanthi ekspansi jaringan pemanasan sing terus-terusan, kepiye cara ngontrol kanthi ilmiah lan efektif ...
    Waca liyane
  • Power plant

    pembangkit listrik

    Peralatan daya Solusi IoT Siji, arsitektur sistem Sistem Internet of Things peralatan listrik ChiLink IOT nggunakake desain struktur hierarkis, sing dipérang dadi telung lapisan: lapisan akuisisi data (adaptor APRUS), platform awan (platform awan GARDS), lan remot PLC kontrol ga...
    Waca liyane
  • Steam Turbine Internet of Things

    Turbin Uap Internet of Things

    Solusi Internet of Things kanggo Turbin Uap Gelombang Internet of Things industri mboko sithik maju menyang macem-macem industri ing lapangan industri.Peralatan sing didol disambungake menyang jaringan lan koleksi data diwujudake.Gerbang kontrol remot PLC dipilih kanggo nggabungake ...
    Waca liyane
  • Intelligent fire hydrant system solution

    Solusi sistem fire hydrant cerdas

    Minangka prasarana makam kanggo pemadam kebakaran kutha, hidran geni nduweni peran penting ing pemadam kebakaran.Hydrant geni pinter bisa ndeteksi status stopkontak banyu saka hydrant geni tanpa ngganti struktur hydrant geni asli.Router 4G dipilih lan informasi banyu dikirim...
    Waca liyane
  • Boiler IoT monitoring

    Pemantauan Boiler IoT

    Solusi pemantauan Boiler IoT Status Industri Minangka peralatan khusus kanggo konversi energi ing lapangan industri, boiler industri nduwe posisi sing penting banget ing produksi lan urip.Gerbang kontrol remot PLC saiki nduweni karakteristik kapasitas cilik, jumlah gedhe, s ...
    Waca liyane
  • Printing production line automation online monitoring application scheme

    Skema aplikasi pemantauan online otomatisasi lini produksi percetakan

    Persyaratan solusi router 4G Umume mesin cetak tradisional isih nggunakake pamriksa manual lan pangaturan tinta manual.Cara iki ora mung nduweni kacepetan printing alon lan kualitas sing kurang apik, nanging uga nduweni tingkat cacat sing dhuwur, mundhut kertas, tinta lan bahan liyane, lan wektu persiapan sing dawa.The...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2