PLC remote control gateway

  • Remote Monitoring System of Coal Shearer

    Sistem Pemantauan Jarak Jauh saka Coal Shearer

    Pemantauan remot lan sistem diagnosis kesalahan shearer dikembangake dening Shenzhen ChiLink IOT Technology Co., Ltd. adhedhasar prinsip 4G, Internet lan komunikasi liyane.Sistem bisa ngawasi lan ngirim paramèter internal motor shearer kayata saiki, torsi, kacepetan traksi, tr ...
    Waca liyane
  • Application of PLC remote monitoring in filter press

    Aplikasi PLC remote monitoring in filter press

    Aplikasi router 4G Luwih akeh perusahaan ngarep-arep nggunakake Internet kanggo entuk operasi lan manajemen sing murah lan efisien.Perusahaan perlindungan lingkungan minangka produsen peralatan pers filter sing kondhang ing China.Kanggo nambah daya saing perusahaan ...
    Waca liyane
  • The Application of PLC in Medical Sewage Treatment Engineering

    Aplikasi PLC ing Teknik Pengolahan Limbah Medis

    Kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, teknologi pemantauan jarak jauh bisa dideleng ing endi wae ing macem-macem lapangan gateway 4G industri.Pemantauan remot PLC luwih asring digunakake ing macem-macem bidang teknik, utamane ing bidang teknik perawatan limbah medis.T...
    Waca liyane
  • Heat recovery remote monitoring system application

    Aplikasi sistem pemantauan jarak jauh pemulihan panas

    Kanthi advokasi nasional konservasi energi lan pengurangan emisi, aplikasi sistem pemulihan panas saya tambah akeh.Energi listrik sing dikonsumsi ing proses kerja kompresor udara diowahi dadi panas lan banjur dibuwang dening medium pendinginan (banyu utawa hawa) t...
    Waca liyane