Eceran lan Vending

  • Aplikasi Jaringan Router Terminal Self-service

    Kanthi perkembangan teknologi komunikasi Internet of Things kanthi cepet, ora mung nggampangake urip saben dinane, macem-macem terminal swalayan wis akeh digunakake ing keuangan, rumah sakit, telekomunikasi, sekolah, pusat perbelanjaan, gedung perkantoran, supermarket, hotel, pu. ...
    Waca liyane
  • Mesin Vending 4G Industrial Cellular Router Networking Solution

    Minangka jangkah urip nyepetake, kabeh wong nyoba ngirit wektu sabisa, sing bakal nyebabake kabiasaan para panuku bakal owah alon-alon.Lan mesin vending, amarga ukurane sing cilik, lokasi sing fleksibel, lan panggunaan sing trep, nggawe luwih akeh wong enom seneng tuku minuman, panganan lan ...
    Waca liyane
  • Networking of self-service orange juice vending machines

    Jaringan mesin vending jus jeruk layanan mandiri

    Persyaratan solusi router 4G Nalika aku ngelak, aku bakal menyang toko teh susu lan warung kanggo tuku ombenan sing wis disiapake.Yen aku ngombe kakehan, aku rumangsa ora sehat.Yen sok-sok ngombe jus jeruk seger, aku bakal luwih sehat."Kenyamanan lan transparansi wis dadi ...
    Waca liyane
  • Intelligent fresh food distribution cabinet system solution

    Solusi sistem kabinet distribusi panganan seger sing cerdas

    1, Tujuan desain Saiki, kanthi popularitas e-commerce, e-commerce anyar router industri wis dadi industri anyar.Nanging ana alangan gedhe ing industri.Ing analisis pungkasan, iku kanggo mesthekake timeliness, freshness lan kualitas produk.Kanggo nyimpulake masalah banding lan ...
    Waca liyane
  • Smart express cabinet solution

    Solusi kabinet ekspres cerdas

    Kanthi pangembangan e-commerce, industri ekspres logistik uga wis ngalami periode blowout.Amarga aplikasi teknologi Internet ing industri logistik modern, kabinet ekspres sing cerdas, minangka solusi sing paling efektif kanggo mil pungkasan terminal e-commerce ...
    Waca liyane
  • ChiLink IOT 4G industrial router was successfully applied to the wireless networking of the self-service terminal of the inquiry machine

    Router industri ChiLink IOT 4G kasil diterapake ing jaringan nirkabel terminal layanan mandiri mesin pitakon

    Router industri ChiLink IOT 4G kasil diterapake ing jaringan nirkabel terminal layanan mandiri mesin pitakon Kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi kanthi cepet, urip masarakat wis digawa menyang jaman informasi digital, lan aplikasi ...
    Waca liyane
  • Remote training solutions

    Solusi latihan jarak jauh

    Deskripsi Proyek: Latihan remot, uga dikenal minangka latihan langsung satelit, konferensi remot, lan liya-liyane, ora tundhuk watesan geografis.4G router bisa mujudaken dhuwur-definisi, nyata-wektu sistem latihan remot interaktif antarane rong titik lan sawetara titik liwat satelit.Akeh...
    Waca liyane
  • Advertising machine self-service terminal

    Terminal layanan mandiri mesin iklan

    Router 3G wis kasil diterapake ing jaringan terminal layanan mandiri mesin iklan Kanthi kemajuan lan perkembangan jaman, panjaluk domestik kanggo mesin iklan multimedia saya mundhak.PLC remote control gateway dalam mempromosikan teknologi informasi, digitalisasi, n...
    Waca liyane