Dhukungan Layanan

  • Apa faktor sing mengaruhi kacepetan jaringan router 4G industri?

    1. Masalah desain piranti lunak lan hardware saka router 4G dhewe Desain hardware / software saka router 4G dhewe lan kontrol kualitas produksi duwe pengaruh langsung ing kacepetan jaringan.Router 4G saka ChilinkIOT dikembangake dening insinyur ing industri komunikasi kanggo luwih akeh ...
    Waca liyane
  • Bentenipun antarane router industri lan router ngarep

    Router seluler industri minangka router komunikasi nirkabel kanggo Internet of Things, sing nggunakake jaringan seluler nirkabel umum kanggo nyedhiyakake fungsi transmisi data jarak jauh nirkabel.Wis digunakake digunakake ing macem-macem lapangan M2M ing kabeh chain industri ...
    Waca liyane
  • Sampeyan bisa sinau babagan layanan RMA ing kene

    Pelanggan sing dihormati: Matur nuwun kanggo tuku peralatan kita.Supaya bisa nglayani sampeyan kanthi luwih apik, kita bakal menehi sampeyan kabijakan layanan ing ngisor iki.Komitmen kualitas peralatan Perusahaan kita janji bakal menehi peralatan kanggo mesthekake yen peralatan kontrak anyar, asli, biasa ...
    Waca liyane
  • 4G sambungan router industri l2tp kesalahan 809 solusi

    4G sambungan router industri l2tp kesalahan 809 solusi Nalika sistem Win7 disambungake menyang VPN, kesalahan 809 katon, nuduhake yen sambungan jaringan antarane komputer lan server VPN ora bisa diadegaké.Kanggo kahanan ing ndhuwur, router industri 4G wi...
    Waca liyane
  • Masalah kegagalan router industri 4G (siji)

    Router industri 4G Sambungan menyang PC normal, nanging indikator LAN router ora sumunar, apa masalahe?1) Priksa manawa router biasane diuripake lan apa kepala DC sumber daya wis kenthel;2) Priksa manawa kabel jaringan ...
    Waca liyane
  • Masalah kegagalan router industri 4G (loro)

    4G router industri Sawise masang kertu SIM, kok PC ora bisa ngakses Internet?1) Priksa manawa antena jaringan 3/4G wis diinstal kanthi bener;1) Priksa manawa kertu SIM wis diinstal ing arah sing bener, sing nyebabake program kasebut misjudge yen kertu SIM ora dideteksi, ...
    Waca liyane
  • Konfigurasi dhasar kanggo akses bebarengan subnet PPTP VPN saka router industri 4G

    Konfigurasi dhasar kanggo akses bebarengan subnet PPTP VPN saka router industri 4G WIN2008 Konfigurasi server Server VPN 1) Status loro klien VPN router industri 4G sing disambungake menyang server ditampilake.2) Router industri 4G server ditambahake menyang tabel rute statis permanen ...
    Waca liyane
  • 4G industri router wan port koneksi jaringan

    4G industri router wan sambungan jaringan port Yaiku, router industri 4G ora masang kertu SIM, lan langsung nyambung menyang jaringan sing ana liwat kabel bridge Network (router utama) kanggo akses Internet utawa PPPoE dial-up kanggo akses sambungan jaringan, lan kabeh lalu lintas data bisnis ...
    Waca liyane
  • Area aplikasi sing amba ing pasar industri 4G

    Pangembangan 4G global: LTE entuk jangkoan dhasar, lan jumlah pangguna bakal terus berkembang ing mangsa ngarep Ing 2010, ITU resmi netepake standar 4G, lan 4G mlebu ing periode komersial.Miturut data saka Institut Riset Industri Foresight, ing kuartal katelu ...
    Waca liyane
  • 4G DTU platform manajemen remot nggunakake konfigurasi dhasar

    Platform manajemen remot 4G DTU nggunakake konfigurasi dhasar 1) Tulis nomer telpon kertu SIM ing 4G DTU, sing bakal digunakake nalika nelpon DTU nalika ngirim pesen teks mengko;1) Konfigurasi nomer ponsel sing bener sing digunakake kanggo ngirim pesen teks kanggo ngontrol 4G DTU kanggo mlebu menyang ...
    Waca liyane
  • Tes mode SMS murni 4G DTU

    4G DTU test mode SMS murni Mbukak program 4G DTU lan ngatur setelan port serial disambungake menyang 4G DTU minangka ditampilake ing tokoh: 1 Ngatur mode operasi SMS murni minangka ditampilake ing tokoh: 2 tokoh 2 Bukak asisten port serial minangka ditampilake ing gambar: 3 gambar 3 Sambungake ser...
    Waca liyane