Smart Agriculture

  • Smart Agriculture Internet of Things

    Smart Agriculture Internet of Things

    Internet pertanian cerdas 1, latar mburi industri Kawujudan Internet barang ing bidang pertanian, ing tangan siji, yaiku kedewasaan teknologi Internet barang, ing sisih liya, yaiku kabutuhan pangembangan masa depan. tetanèn modern....
    Waca liyane
  • Smart animal husbandry remote monitoring and control system

    Sistem pemantauan lan kontrol jarak jauh peternakan cerdas

    Ing proses pangembangan ternak ing taun-taun pungkasan, para petani utama ngalami akeh tantangan, kayata: mundhake biaya breeding, nambah tekanan lingkungan, keterbatasan sumber daya, kompetisi internasional sing intensif, kahanan pencegahan penyakit kewan sing abot lan ...
    Waca liyane
  • Heat Pump Internet of Things

    Internet of Things Pompa Panas

    Heat pump Internet of things solution 1. Latar mburi program Kanthi pangembangan ekonomi hemat energi nasional kanthi cepet, didorong dening tren sing konsumen mboko sithik luwih seneng produk sing luwih ramah lingkungan lan luwih efisien, panjaluk sakabèhé gateway remot kontrol PLC kanggo pompa panas .. .
    Waca liyane
  • Agricultural Machinery and Equipment Internet of Things

    Mesin lan Peralatan Pertanian Internet of Things

    Solusi Internet of things kanggo mesin lan peralatan pertanian 1, Latar mburi industri Aplikasi, manajemen lan layanan mesin lan peralatan pertanian duwe ciri sing wiyar, ketepatan wektu sing kuat lan distribusi wilayah sing jelas.PLC remote control gatewa...
    Waca liyane