Kutha pinter

  • Chilink Smart ATM Solution

    Smart ATM Solution Background ATMs nawakake tingkat dhuwur saka penak banking.Institusi keuangan ngupayakake njaga wektu kerja sing dhuwur kanggo nyukupi panjaluk pelanggan amarga downtime tegese frustasi kanggo pelanggan lan potensial mundhut revenue kanggo bank.Akeh institusi keuangan malah operasi apik ...
    Waca liyane
  • Peran Penting Internet Of Things Ing Kutha Cerdas

    Diprediksi ing taun 2030, luwih saka 60% populasi bumi bakal manggon ing kutha-kutha.Populasi sing kaya ngono mbutuhake sumber daya sing akeh.Warga mbutuhake akses banyu, transportasi sing efisien lan ramah lingkungan, hawa sing resik, lan sanitasi praktis lan manajemen sampah.Yen...
    Waca liyane
  • Small and medium river monitoring system solutions

    Solusi sistem pemantauan kali cilik lan menengah

    Banyu minangka sumber urip, router 4G nduweni peran sing ora bisa diganti ing kaslametan lan pangembangan manungsa, nanging bencana alam sing disebabake dening banjir serius ngancam nyawa lan keamanan properti, nyebabake akeh kerugian lan korban jiwa, lan banyu. cons...
    Waca liyane
  • Intelligent oil well remote monitoring system solution

    Solusi sistem pemantauan jarak jauh sumur minyak cerdas

    Ana akeh sumur minyak ing wilayah sing wiyar ing lapangan minyak.Operasi peralatan produksi sumur minyak sing terus-terusan lan stabil minangka syarat utama kanggo njamin produksi minyak.Amarga distribusi sumur minyak sing akeh, pemantauan lan kontrol kahanan kerja minyak ...
    Waca liyane
  • Application of Wi-Fi IOT wireless communication terminal in elevator remote monitoring

    Aplikasi terminal komunikasi nirkabel IOT Wi-Fi ing pemantauan jarak jauh lift

    Ing jaman biyen, nalika wong-wong padha kepepet amarga gagal elevator, gateway remot kontrol PLC kudu njaluk bantuan saka personel tugas liwat sistem komunikasi ing elevator, ngenteni personel tugas kanggo ngandhani personel pangopènan teka ing pemandangan.Sawise wong ...
    Waca liyane
  • Smart public toilet system

    Sistem toilet umum sing cerdas

    Kanthi cepet urbanisasi ing China, intellectualization fasilitas umum kutha wis dadi simbol penting saka construction saka "kutha pinter".Toilet umum minangka bagean penting saka fasilitas layanan umum kutha, yaiku jendela kanggo nuduhake gambar ...
    Waca liyane
  • Application case of bank video surveillance system

    Kasus aplikasi sistem pengawasan video bank

    Minangka papan sirkulasi utama mata uang ing masyarakat saiki lan minangka tautan penting ing operasi ekonomi nasional, bank-bank saya akeh nuntut.Dheweke ora mung mbutuhake resik lan ayu, nanging uga mbutuhake lingkungan sing trep, efisien, aman, lan berteknologi tinggi.Mumpung bisnis...
    Waca liyane
  • Dust online monitoring solution

    Solusi ngawasi bledug online

    1, Ringkesan router 4G Kanggo ngiyataken perawatan terpusat saka polusi bledug, nambah kapasitas ngawasi ing situs departemen pangayoman lingkungan, lan ngawasi, ngatur lan ngontrol sumber polusi udara, Shenzhen ChiLink IOT Technology Co., Ltd. wiwit insta...
    Waca liyane
  • Flash flood warning and monitoring solutions

    Solusi peringatan lan pemantauan banjir kilat

    Katrangan proyek Rainstorm nyebar ing China, lan mangsa banjir banget konsentrasi.Saben taun, wilayah gedhe bencana banjir dumadi.Ing router 4G, semburan gunung sing disebabake dening udan deres sing paling kerep kedadeyan lan gawe piala.Sesuai karo syarat umum ...
    Waca liyane
  • Wireless monitoring in remote areas

    Pemantauan nirkabel ing wilayah sing adoh

    1, Ringkesan sistem produk router 4G Sistem ngawasi transmisi remot 4G nggunakake prinsip konversi tenaga angin kanggo nyedhiyakake sumber daya kanggo peralatan pemantauan area remot utawa non listrik.Iki kalebu turbin angin cilik, panel surya, pengontrol pelengkap pemandangan, pirang-pirang p ...
    Waca liyane
  • Air quality monitoring system

    Sistem pemantauan kualitas udara

    Amarga perkembangan ekonomi lan masyarakat kanthi cepet lan percepatan urbanisasi ing 20 taun pungkasan, ing wilayah maju, polusi udara wis owah saka polusi batubara kutha siji lokal dadi polusi senyawa saka wilayah co-existence kayata jinis jelaga. lan knalpot kendaraan.Al...
    Waca liyane
  • Wireless video surveillance at gas stations

    Pengawasan video nirkabel ing pom bensin

    udakara 600;ing taun 1985, ana watara 3600 stasiun bensin ing China;ing pungkasan taun 1990, ana luwih saka 5000;ing 1993, ana watara 38000 stasiun bensin;ing pungkasan taun 1996, ana 42600 SPBU.Ing pungkasan taun 2000, ana luwih saka 80000 stasiun bensin ing China.Ngadhepi grup iki ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2