Smart Medical

  • Remote monitoring solution for mobile bedside monitor

    Solusi ngawasi remot kanggo monitor bedside seluler

    Katrangan Proyek: Kanthi terus-terusan popularisasi Internet of things lan promosi teknologi sing akeh, teknologi Internet of things wis nggawa pengaruh sing adoh kanggo industri medis.Ultrasonik rumah sakit, elektrokardiograf lan peralatan medis bedside liyane kudu njaga ...
    Waca liyane
  • New media publishing system wireless communication solution

    Solusi komunikasi nirkabel sistem penerbitan media anyar

    Katrangan latar mburi: Kanthi pembangunan jaringan 3G China sing cepet, China Mobile, China Unicom, China Telecom lan operator liyane aktif nganyarke layanan hardware lan piranti lunak jaringan, sing bakal nggawa kita jaman anyar jaringan nirkabel 3G.Selaras karo d...
    Waca liyane
  • CTMR remote monitoring

    CTMR remote monitoring

    Project Description: peralatan medical gedhe CT, Pak, kudu terus-terusan ngawasi negara mlaku saka sistem, uga suhu lingkungan lan asor, bagean mundhut, supaya nggampangake pangopènan tumindake lan babar pisan.Persyaratan sistem: Dukungan jaringan 3G / 4G Dukungan IPSec V...
    Waca liyane