Solusi

  • Chilink Smart ATM Solution

    Smart ATM Solution Background ATMs nawakake tingkat dhuwur saka penak banking.Institusi keuangan ngupayakake njaga wektu kerja sing dhuwur kanggo nyukupi panjaluk pelanggan amarga downtime tegese frustasi kanggo pelanggan lan potensial mundhut revenue kanggo bank.Akeh institusi keuangan malah operasi apik ...
    Waca liyane
  • Aplikasi Jaringan Router Terminal Self-service

    Kanthi perkembangan teknologi komunikasi Internet of Things kanthi cepet, ora mung nggampangake urip saben dinane, macem-macem terminal swalayan wis akeh digunakake ing keuangan, rumah sakit, telekomunikasi, sekolah, pusat perbelanjaan, gedung perkantoran, supermarket, hotel, pu. ...
    Waca liyane
  • Mesin Vending 4G Industrial Cellular Router Networking Solution

    Minangka jangkah urip nyepetake, kabeh wong nyoba ngirit wektu sabisa, sing bakal nyebabake kabiasaan para panuku bakal owah alon-alon.Lan mesin vending, amarga ukurane sing cilik, lokasi sing fleksibel, lan panggunaan sing trep, nggawe luwih akeh wong enom seneng tuku minuman, panganan lan ...
    Waca liyane
  • Peran Penting Internet Of Things Ing Kutha Cerdas

    Diprediksi ing taun 2030, luwih saka 60% populasi bumi bakal manggon ing kutha-kutha.Populasi sing kaya ngono mbutuhake sumber daya sing akeh.Warga mbutuhake akses banyu, transportasi sing efisien lan ramah lingkungan, hawa sing resik, lan sanitasi praktis lan manajemen sampah.Yen...
    Waca liyane
  • Aplikasi DTU Ing Proyek Sistem SCADA Daya Listrik

    Sistem SCADA (Supervisory Control And Data Acquisition), yaiku sistem kontrol akuisisi lan pemantauan data.Nduwe macem-macem aplikasi, lan bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan kayata akuisisi data, pemantauan lan kontrol, lan kontrol proses ing bidang tenaga listrik, metallur ...
    Waca liyane
  • Networking Scheme Of Acid Rain Monitoring Based On Industrial 4G Router

    Skema Jaringan Pemantauan Hujan Asam Adhedhasar Router 4G Industri

    Kanthi perkembangan ekonomi sing cepet, masalah polusi udara saya tambah akeh.Polutan utamane asale saka belerang dioksida, nitrogen oksida, senyawa organik sing molah malih, lan partikel sing dipancarake saka pembangkit listrik termal, pabrik baja, pabrik semen, lan kendaraan bermotor ...
    Waca liyane
  • Charging Pile Networking Scheme Based On Industrial 4G Router

    Skema Jaringan Tumpukan Pengisian Adhedhasar Router 4G Industri

    Industri kendaraan listrik entuk momentum ing konteks energi anyar lan wis dadi alat transportasi lelungan ijo sing paling populer, hemat energi lan ramah lingkungan.Lelungan ijo minangka tujuan pangembangan mangsa ngarep.Dewan Negara wis ngetokake dokumen sing nuduhake: improvisasi ...
    Waca liyane
  • Air compressor Internet of Things

    Kompresor udara Internet of Things

    Solusi IoT kompresor udara (produsen) 1. Panjaluk industri Pentinge aplikasi kompresor udara ing produksi wis jelas.Kanggo nambah daya saing produk lan nyuda masalah kompresor udara sing disebabake dening faktor sing ora mesthi nalika digunakake, aplikasi PLC ...
    Waca liyane
  • Electric energy consumption analysis online monitoring system

    Sistem pemantauan konsumsi energi listrik online

    Kanthi terus nambah jumlah bangunan lan ningkatake standar urip, konsumsi energi bangunan dadi luwih penting ing konsumsi energi sosial.Ana akeh peralatan listrik ing bangunan, manajemen peralatan kompleks, lan ...
    Waca liyane
  • Textile Machinery Internet of Things

    Mesin Tekstil Internet of Things

    Solusi Internet of Things kanggo Mesin Tekstil Periode "Rencana Lima Taun Rolas" minangka periode kritis kanggo pangembangan industri tekstil negaraku saka gedhe nganti kuwat.Ing proses implementasine negara ketaatan kanggo strategi ngembangaken dom ...
    Waca liyane
  • Industrial robot operation and maintenance management system solution

    Solusi sistem manajemen operasi lan pangopènan robot industri

    Ing konteks pasang surut Internet industri global, robot industri modern luwih akeh digunakake ing pangolahan fleksibel lan produksi liyane.Stabilitas lan linuwih robot lan manipulator ing jalur produksi penting banget kanggo njamin ...
    Waca liyane
  • Remote intelligent monitoring solution for HVAC equipment

    Solusi ngawasi cerdas remot kanggo peralatan HVAC

    Ing mangsa adhem, lingkungan kerja sing anget sing apik mbutuhake suhu njero ruangan sing tepat, kelembapan sing tepat, lan hawa sing resik;bangunan umum nggunakake Unit air-kahanan gedhe kanggo dadi panas, carane kanggo mesthekake yen peralatan bisa maintained ing suhu pancet, lan carane nindakake sawise-sales mai ...
    Waca liyane