Transportasi

  • Smart parking market solutions

    Solusi pasar parkir cerdas

    Kesulitan parkir mesthi dadi masalah sing paling prihatin lan kuwatir ing macem-macem kutha.Kanthi kemajuan ilmu pengetahuan lan teknologi, gateway remot kontrol PLC, sistem manajemen parkir saiki wis mboko sithik diganti menyang arah cerdas.Intelektualisasi minangka cara sing efisien ...
    Waca liyane
  • Smart Mobility Internet of Things

    Smart Mobility Internet of Things

    Internet lelungan sing cerdas 1, Latar mburi bisnis lan prospek pasar 1. Latar mburi bisnis Ing tampilan kutha wisata domestik, kutha sing bisa dienggoni, pinggir segara liburan, papan wisata, lsp., uga kutha Eropa lan Amerika lan wilayah liyane sing akeh turis manca. , PLC...
    Waca liyane
  • Bus image monitoring system

    Sistem pemantauan gambar bus

    Solusi saka introduksi sistem ngawasi gambar bus Ing taun-taun pungkasan, ngawasi gambar akeh digunakake ing pirang-pirang acara penting amarga isi informasi sing intuisi, trep lan sugih, lan wis dadi sarana utama kanggo ngawasi keamanan.Kanthi perkembangan pesat komunikasi komputer ...
    Waca liyane
  • High-speed railway integrated video monitoring system

    Sistem pemantauan video terintegrasi kereta api kacepetan dhuwur

    Minangka prasarana penting, arteri ekonomi nasional lan sarana transportasi populer, sepur nanggung beban transportasi penumpang lan transportasi kargo, lan minangka tulang punggung jaringan transportasi komprehensif China, lan nduweni peran penting ing mode modern ...
    Waca liyane
  • City street lamp wireless communication monitoring system solution

    Solusi sistem pemantauan komunikasi nirkabel lampu jalan kota

    Kanthi pangembangan kutha digital lan cerdas terus-terusan, ukuran lampu dalan kutha saya tambah akeh.Ing wektu sing padha, kangelan manajemen cahya uga saya mundhak.Manajemen lampu jalan kutha minangka karya kanthi modal dhuwur, konten teknologi dhuwur lan kesulitan gedhe, ...
    Waca liyane
  • Car WiFi system application solution

    Solusi aplikasi sistem WiFi mobil

    Solusi aplikasi sistem bus on board adhedhasar gateway WiFi 4G LTE Ing taun 2015, jumlah pangguna telpon pinter ing China wis ngluwihi 900 yuta.Ing taun 2017, jumlah pangguna ponsel global bakal tuwuh dadi 4,55 milyar.Kanthi popularisasi lengkap terminal cerdas ...
    Waca liyane