Print Server PS1121

Katrangan singkat:

Ndhukung pencetakan bareng USB
Mendukung RAW protokol printing
Dhukungan nyetak liwat segmen jaringan
Dhukungan WiFi printing
Dhukungan scanning
Wektu dhukungan diwiwiti maneh

Seri produk iki nganggo prosesor komunikasi jaringan profesional 32-bit kanthi kinerja dhuwur, lan nggunakake sistem operasi wektu nyata sing dipasang minangka platform dhukungan piranti lunak kanggo nyedhiyakake layanan enggo bareng printer kanggo macem-macem pangguna.Bisa ngakses 2 printer bebarengan lan duwe 2 antarmuka Ethernet RJ45.Dhukungan WiFi.


Detail Produk

Spesifikasi

Struktur

Model pesenan

Lapangan aplikasi

Fitur

Desain industri

Nggunakake prosesor MIPS 32-bit kelas industri kanthi kinerja dhuwur
konsumsi daya kurang, generasi panas kurang, kacepetan cepet lan stabilitas dhuwur
Ndhukung miwiti maneh otomatis dijadwal utawa sambungan maneh otomatis sawise pedhot
Dhukungan pemasangan kuping
Nggunakake sheet metal cold-rolled steel shell
Sumber daya: 7.5V ~ 32V DC

Fitur

Nyedhiyani 2 port USB, bisa nyambung menyang 2 printer bebarengan

Ndhukung mode klien WiFi

Dukungan WiFi AP mode

Dhukungan nyetak liwat segmen jaringan

Mendukung pencetakan jarak jauh

Dhukungan antrian print

Dhukungan enggo bareng disk U

Dhukungan scanning

Dhukungan miwiti maneh dijadwal

Dhukungan DHCP

Dukungan 1 X WAN, 1 X LAN utawa 2 X LAN, bisa dioper kanthi bebas

Print Server (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Spesifikasi produk

    Parameter WiFi

    Bandwidth band standar lan frekuensi: ndhukung standar IEEE802.11b/g/n

    Enkripsi keamanan: ndhukung WEP, WPA, WPA2 lan cara enkripsi liyane

    Daya pangirim: 16-17dBm (11g), 18-20dBm (11b) 15dBm (11n)

    Sensitivitas panampa: <-72dBm@54Mpbs

    Jinis Antarmuka

    LAN: 1 port LAN, adaptif MDI/MDIX, proteksi isolasi elektromagnetik internal

    WAN: 1 port WAN, adaptif MDI/MDIX, built-in proteksi isolasi elektromagnetik

    Antarmuka USB: 2 antarmuka USB

    Lampu indikator: 1 X "PWR", 1 X "WAN", 1 X "LAN", 1 X "WiFi", 1 X "LINK" lampu indikator Antarmuka antena: 1 antarmuka antena WiFi SMA standar, impedansi karakteristik 50 Eropa

    Antarmuka daya: 7.5V ~ 32V, proteksi overvoltage cepet sing dipasang ing sumber daya

    Tombol Reset: Kanthi mencet tombol iki kanggo 10 detik, konfigurasi parameter piranti bisa dibalèkaké menyang Nilai pabrik.

    Print server seri antarmuka diagram

    Print server series interface diagram (3) Print server series interface diagram (2)

    didukung karo

    Sumber daya standar: DC 12V/1A

    Karakteristik wangun

    Shell: sheet metal cold rolled steel shell

    Ukuran: 97 × 67 × 25 mm

    Bobot: babagan 185g

    Paramèter liyane

    CPU: 650 MHz

    Flash/RAM: 16MB/128MB

    Suhu kerja: -30 ~ + 70 ℃

    Suhu panyimpenan: -40 ~ + 85 ℃

    Kelembapan relatif: <95% non-kondensasi

    Print server series interface diagram (4)

    • Industri

    • Minyak lan Gas

    • njobo

    • Terminal swalayan

    • WIFI kendaraan

    • Wireless Charging

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk