Print Server PS2121

Katrangan singkat:

Ndhukung 2 USB printing bareng
Mendukung RAW protokol printing
Dhukungan nyetak liwat segmen jaringan
Dhukungan WiFi printing
Dhukungan scanning
Wektu dhukungan diwiwiti maneh

Seri produk iki nganggo prosesor komunikasi jaringan profesional 32-bit kanthi kinerja dhuwur, lan nggunakake sistem operasi wektu nyata sing dipasang minangka platform dhukungan piranti lunak kanggo nyedhiyakake layanan enggo bareng printer kanggo macem-macem pangguna.Bisa ngakses 2 printer bebarengan lan wis2 port USB, 2 antarmuka Ethernet RJ45.Dhukungan WiFi.


Detail Produk

Model pesenan

Spesifikasi

Struktur

Lapangan aplikasi

 Seri produk server cetak iki nggunakake prosesor komunikasi jaringan profesional 32-bit kanthi kinerja dhuwur, kanthi sistem operasi wektu nyata sing dipasang minangka platform dhukungan piranti lunak, kanggo nyedhiyakake layanan enggo bareng printer multi-user, kanthi akses simultan menyang rong printer, kanthi rong Ethernet. antarmuka RJ45, lan ndhukung WiFi.

Desain Kelas Industri

  • Migunakake prosesor MIPS 32-bit kelas industri kanthi kinerja dhuwur
  • konsumsi daya kurang, generasi panas kurang, kacepetan dhuwur, stabilitas dhuwur
  • Ndhukung urip maneh otomatis reguler utawa sambungan maneh otomatis pedhot
  • Ndhukung lug mounting
  • Diadopsi sheet metal omah baja cold rolled
  • Sumber daya: 5V ~ 32VDC

Fitur Fungsional

  • Nyedhiyani 2 bandar USB kanggo akses simultan kanggo 2 printer
  • Dhukungan mode klien WiFi
  • Dhukungan mode AP WiFi
  • Ndhukung printing cross-segment
  • Dhukungan printing jarak jauh
  • Dhukungan kanggo antrian print
  • Ndhukung USB flash drive enggo bareng
  • Dhukungan kanggo mindhai
  • Ndhukung reboot sing dijadwalake
  • Dhukungan DHCP
  • Mendukung 1 X WAN, 1 X LAN, atau 2 X LAN, bebas switchable

Panggunaan eksklusif saka macem-macem protokol jaringan, produk server print ndhukung 99% saka printer pasar, sistem windows ndasari support langsung, dhasar ngomong pamit kanggo masalah kompatibilitas, uga ndhukung port podo kanggo printer port USB, printer jarum, tiket cilik termal, sheet pasuryan elektronik printer.Bisa ndhukung basa printer GDI khusus, ndhukung protokol printing RAW standar TCP / IP, printer ora perlu nginstal piranti lunak tambahan, ndhukung sawetara lengkap Windows, MAC paling seri, karo driver printer bisa digunakake.
Bisa nyadari kahanan jaringan sing beda-beda ing wilayah sing beda-beda, nyetak remot ing panggonan sing beda-beda, tanpa milih jaringan lan tanpa matesi jarak.Print produk server liwat teknologi virtual USB kanggo entuk mburi remot lokalisasi piranti USB, minangka komputer langsung ngakses piranti USB lokal.
Teknologi virtual USB, piranti USB tradisional menyang jaringan, jaringan piranti komputer liwat teknologi virtual USB kanggo entuk panggunaan piranti USB sing dilokalisasi, ngilangi watesan kabel USB tradisional kanggo entuk operasi multi-user.
Konsumsi daya server Print kurang saka 10W, dibandhingake karo desktop utawa laptop darmabakti, produk server print, apa rega utawa konsumsi energi, nyimpen kathah.Yen sampeyan nggunakake server print Chilink, diwilang ing basis saka 8 jam dina, setengah sasi karo 1 kWh listrik, desktop setengah sasi padha meh 30 kWh saka konsumsi listrik, sawetara sasi kanggo nyimpen dhuwit ing print. server.

Sampeyan bisa nyetel urip maneh saben dina lan saben minggu kanggo nyuda cache sistem, ngoptimalake operasi sistem, lan mesthekake yen server sing dienggo bareng bisa mlaku kanthi suwe tanpa lag.

Bisa rampung ngganti komputer print-mung sadurungé, ora perlu kanggo nyeleh mainframe kantor kapisah, produk print server mung bisa diselehake ing sembarang papan nyisakke jejere printer, ukuran cilik, manggoni kurang papan.

Kanthi siji ujung server cetak disambungake menyang printer lan siji mburi disambungake menyang router lan ngalih liwat kabel jaringan utawa WiFi, produk server cetak bisa kanthi gampang nyedhiyakake layanan pencetakan sing stabil kanggo kabeh pangguna ing LAN, ing ngendi wae printer dumunung ing jaringan.

Shenzhen Chilink IOT Technology CO., LTD.minangka perusahaan IOT sing darmabakti kanggo nyedhiyakake produk lan solusi komunikasi jaringan nirkabel kelas industri, Teknologi Chilink nggabungake pangembangan produk, produksi, dodolan, layanan teknis lan pangembangan kustomisasi dadi siji.Wiwit ngadeg, perusahaan wis nyedhiyakake produk lan solusi seri M2M adhedhasar komunikasi seluler kanggo macem-macem industri;Router 4G lan 4G DTU, produsen router 4G, pabrik router 3G

Produk kalebu server serial, modul LoRa, modul wifi, modul posisi GPS, modul posisi Beidou, modem 3G/4G kelas industri, GPRS DTU, 3G/4G DTU, router nirkabel 3G/4G kelas industri, wifi mobil, router penyeimbang beban langsung , Pengontrol industri 4G, platform maya M2M lan piranti keras lan piranti lunak liyane.

Iki kalebu akeh lapangan kayata daya cerdas, transportasi cerdas, pemadam kebakaran cerdas, omah cerdas, konservasi banyu cerdas, perawatan medis cerdas, lemari ekspres, tumpukan ngisi daya, terminal layanan mandiri, keamanan umum, komunikasi keamanan, pemantauan industri, perlindungan lingkungan, pemantauan lingkungan, penerangan jalan, budidaya kembang, Wifi mobil, lsp.

Chilink duwe tim R&D profesional kanggo produk komunikasi jaringan industri, kalebu insinyur elektronik lan insinyur piranti lunak kanthi pengalaman sing sugih ing pangembangan produk elektronik lan insinyur jaringan kanthi pengalaman sing sugih ing aplikasi sistem.Kanthi proses pangembangan lan standar produk industri, nggunakake teknologi terkemuka internasional, terus-terusan nginovasi lan ngupayakake keunggulan, Chilink wis ngembangake seri produk komunikasi industri sing stabil lan dipercaya lan entuk pirang-pirang panemuan lan paten.

Budaya perusahaan: Chilink dipercaya lan diakoni dening para pelanggan kanggo tim profesional, produk kualitas lan layanan sing sampurna.

Nilai Chilink: kerjasama profesional, integritas, inovasi lan kepuasan pelanggan.

I. Desain Kelas Industri

1. Nganggo kinerja dhuwur kelas industri prosesor 32-dicokot

Nggunakake solusi nirkabel ndhuwur ing donya chip Qualcomm, kacepetan Processing cepet, konsumsi daya kurang, generasi panas kurang, kompatibilitas kuwat, luwih stabil, bisa ketemu 365 dina taun 7 * 24 jam suwene operasi stabil tanpa nempel.

2. Ngadopsi modul komunikasi kelas industri kinerja dhuwur

Ngadopsi Huawei lan modul komunikasi berkualitas tinggi merek tingkat pertama liyane, resepsi sing kuat, sinyal stabil lan transmisi sing luwih cepet.

sistem operasi

Nggunakake OpenWRT, sistem Linux sing dipasang kanthi modular banget lan otomatis, nggawe piranti luwih stabil, kanthi Flash gedhe 128Mb, memori gedhe 1G, bisa ndhukung kabutuhan pangembangan khusus sing dipersonalisasi.

Papan PCB kualitas dhuwur kanthi komponen kelas industri

Papan sirkuit produk perusahaan digawe saka bahan berkualitas tinggi, produksi standar dhuwur, proses papan 4-lapisan, komponen produk nggunakake kinerja stabil komponen kelas industri, kabeh otomatisasi mesin kanggo entuk produksi SMD, kanggo njamin stabilitas lan linuwih produk.

Sumber daya kanthi desain voltase lebar

Ndhukung DC5V-36V, proteksi inversi sumber daya sing dibangun lan proteksi overvoltage lan over-current, tahan kejut voltase lan arus cepet sing dhuwur.

Ethernet karo bandar Gigabit lan pangayoman elektromagnetik dibangun ing

Antarmuka Ethernet kanthi proteksi isolasi elektromagnetik 1.5KV lan port jaringan Gigabit kanggo kacepetan transmisi luwih cepet.

Kemampuan anti-gangguan sing kuat

Casing kasebut digawe saka cangkang logam sing kandel kanggo nglindhungi gangguan elektromagnetik, lan piranti kasebut dilindhungi IP34, cocok kanggo digunakake ing lingkungan industri sing atos.

II.Kuat

1. Multi-mode lan multi-kertu, mbukak wawas

Nggedhekake bandwidth piranti lan server jaringan, nambah throughput, ningkatake kemampuan pangolahan data jaringan, lan ningkatake keluwesan lan kasedhiyan jaringan.

Ndhukung standar jaringan global

Ndhukung standar jaringan 2G, 3G lan 4G saka telung operator domestik utama, utawa Eropa, utawa Asia Tenggara, utawa Afrika, utawa Amerika Latin lan negara liya.

Ndhukung serep nirkabel kabel

Port WAN lan port LAN bisa diuripake kanthi fleksibel, ndhukung port WAN kabel lan serep nirkabel, prioritas kabel, serep nirkabel.

Transmisi serial

Ndhukung simultaneous serial 232/485 transmisi serial.

Ndhukung kertu jaringan pribadi APN/VPDN, ndhukung macem-macem VPN

Ndhukung panggunaan kertu jaringan pribadi APN / VPDN, lan uga ndhukung PPTP, L2TP, Ipsec, OpenVPN, GRE lan VPN liyane.

Kapabilitas WIFI sing kuat

Kanthi fungsi WIFI, bisa ndhelikake SSID, ndhukung 3-way WiFi ing wektu sing padha, bisa ndhukung nganti 15 saluran, bisa ngakses 50 piranti ing wektu sing padha, WIFI ndhukung 802.11b/g/n, ndhukung WIFI AP, AP Klien, repeater, relay bridge lan WDS lan mode apa liyane, ndhukung 802.11ac, IE 5.8g (opsional).

Dhukungan kanggo penetrasi IP

IP host bisa diwujudake minangka alamat IP sing dipikolehi dening router, sing padha karo host sing langsung dipasang ing kertu kanggo nelpon Internet kanggo entuk IP base station.

Mendukung divisi jaringan area lokal virtual VLAN

Keamanan LAN ditingkatake kanthi divisi VLAN, teknologi sing bisa nggabungake macem-macem lokasi, jaringan, lan pangguna kanggo mbentuk lingkungan jaringan virtual.

Dhukungan QOS, watesan bandwidth

Ndhukung watesan bandwidth port jaringan sing beda, watesan kacepetan IP, watesan bandwidth total.

Ndhukung hosting DHCP, DDNS, firewall, NAT, lan DMZ

Ndhukung ICMP, TCP, UDP, Telnet, FTP, HTTP, HTTPS lan protokol jaringan liyane

Dhukungan wektu maneh, kontrol SMS telpon seluler lan offline

Dhukungan opsional kanggo pariwara portal, otentikasi SMS, otentikasi WeChat, fungsi posisi GPS/BeiDou (opsional)

Ndhukung manajemen platform awan M2M, pemantauan seluler lan pemantauan WEB

Pemantauan data piranti, fungsi watesan lalu lintas, push sumber, laporan statistik, manajemen piranti remot (reboot reboot, switch WiFi), modifikasi parameter remot, watesan lalu lintas, track tracking lokasi gps.

Telu, stabil lan dipercaya

1. Ndhukung hardware WDT watchdog, nyedhiyani mekanisme anti-gulung, mesthekake terminal data tansah online.

2. Ndhukung deteksi ICMP, deteksi lalu lintas, deteksi pas wektune abnormalitas jaringan kanthi otomatis miwiti maneh piranti kanggo mesthekake nggunakake long-term sistem stabil lan dipercaya.

3. Desain kelas industri, cangkang logam, anti-interferensi, anti-radiasi, kelembapan 95% tanpa kondensasi, suhu dhuwur lan tahan suhu kurang, minus 30 derajat nganti suhu dhuwur 75 derajat uga bisa normal.

4. Produk wis lulus sertifikasi CCC, sertifikasi CE Eropa lan sertifikasi liyane

Prasaja lan gampang digunakake

1. Akses Internet prasaja, push bar antarmuka kertu pangguna, masang kertu telpon seluler / kertu IOT / kertu jaringan pribadi, daya ing jaringan kanggo nggunakake port jaringan lan WIFI.

2. Ndhukung hardware lan piranti lunak kanggo mulihake setelan pabrik, piranti lunak bisa mbusak paramèter, bisa hardware RST siji tombol kanggo mulihake setelan pabrik.

3. Product manual instruction cepet, kaca basis menu WEB, sampeyan bisa cepet nyiyapake kanggo nggunakake piranti.

4. Alat diagnostik: tampilan download log, logging remot, deteksi ping, tracing rute, gampang dideteksi informasi piranti. 

 

















  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model PS1020 PS1021 PS1120 PS1121 PS1121-R
    Print
    Scan
    WiFi
    remot
    Cathetan: Dhukungan ✔ Ora Dhukungan ✖
    Parameter WiFi ● Standar: Mendukung standar IEEE802.11b/g/n
    ● broadband teoritis: 54Mbps(b/g);150Mbps(n)
    ● Enkripsi Keamanan: Ndhukung macem-macem enkripsi WEP, WPA, WPA2, lsp.
    ● daya ngirim: Kira-kira 15dBm(11n);16-17dBm(11g);18-20dBm(11b)
    ● Sensitivitas nampa: <-72dBm@54Mpbs
    Jinis Antarmuka ● USB: 1 port USB
    ● WAN: 1 10/100M port Ethernet (RJ45 soket), adaptif MDI/MDIX
    ● LAN: 1 10/100M port Ethernet (RJ45 soket), adaptif MDI/MDIX
    ● Lampu Indikator: Kanthi lampu indikator "PWR", WiFi", WAN", LAN
    ● Antena: 1 standar SMA antarmuka antena wadon
    ● Daya: Jack listrik 3-PIN standar, proteksi voltase mundur lan overvoltage
    ● Reset: Mulihake server cetak menyang setelan gawan pabrik asline
    daya ● Daya standar: DC 12V/1A
    ● Daya Range: DC 7.5 ~ 32V
    ● Konsumsi: <3W@12V DC
    Dimensi Fisik ● Cangkang: Lembaran baja cold rolled steel
    ● Ukuran: Udakara 97 x 67 x 25 mm (Ora kalebu aksesoris kayata antena)
    ● Bobot Mesin Bare: Udakara 185g (Ora kalebu aksesoris kayata antena)
    Hardware ● CPU: Industri 32bit CPU, Qualcomm QCA9531,650MHz
    ● FLASH/RAM: 16 MB/128 MB
    Gunakake Lingkungan ● Suhu Operasi: -30~70 ℃
    ● Suhu Panyimpenan: -40~85 ℃
    ● Kelembapan Relatif: <95% non-kondensasi

    Structure

    • Industri

    • Minyak lan Gas

    • njobo

    • Terminal swalayan

    • WIFI kendaraan

    • Wireless Charging

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk