Print Server

  • Print Server PS1121

    Print Server PS1121

    Ndhukung pencetakan bareng USB
    Mendukung RAW protokol printing
    Dhukungan nyetak liwat segmen jaringan
    Dhukungan WiFi printing
    Dhukungan scanning
    Wektu dhukungan diwiwiti maneh

    Seri produk iki nganggo prosesor komunikasi jaringan profesional 32-bit kanthi kinerja dhuwur, lan nggunakake sistem operasi wektu nyata sing dipasang minangka platform dhukungan piranti lunak kanggo nyedhiyakake layanan enggo bareng printer kanggo macem-macem pangguna.Bisa ngakses 2 printer bebarengan lan duwe 2 antarmuka Ethernet RJ45.Dhukungan WiFi.

  • Print Server PS2121

    Print Server PS2121

    Ndhukung 2 USB printing bareng
    Mendukung RAW protokol printing
    Dhukungan nyetak liwat segmen jaringan
    Dhukungan WiFi printing
    Dhukungan scanning
    Wektu dhukungan diwiwiti maneh

    Seri produk iki nganggo prosesor komunikasi jaringan profesional 32-bit kanthi kinerja dhuwur, lan nggunakake sistem operasi wektu nyata sing dipasang minangka platform dhukungan piranti lunak kanggo nyedhiyakake layanan enggo bareng printer kanggo macem-macem pangguna.Bisa ngakses 2 printer bebarengan lan wis2 port USB, 2 antarmuka Ethernet RJ45.Dhukungan WiFi.