Produk

  • ZR3000 DIN Rail Industrial 4G LTE Router

    ZR3000 DIN Rail Industrial 4G LTE Router

    ZR3000 DIN Rail Industrial 4G Cellular Router minangka Router komunikasi nirkabel kanggo Internet of Things, sing ndhukung standar jaringan broadband seluler 3G/4G kayata FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA (HSPA+), CDMA2000 (EVDO), lan TD- Scdma.Pangguna nyedhiyakake fungsi transmisi jaringan kanthi cepet lan cepet.

  • ZP3000 Remote Control Gateway

    ZP3000 Remote Control Gateway

    Gerbang kontrol jarak jauh seri ZP3000 minangka gateway komunikasi nirkabel kanggo Internet of Things, sing ndhukung standar jaringan broadband seluler 3G/4G kayata FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA (HSPA+), CDMA2000 (EVDO), lan TD-Scdma .Pangguna nyedhiyakake fungsi transmisi jaringan kanthi cepet lan cepet.

  • Print Server PS1121

    Print Server PS1121

    Ndhukung pencetakan bareng USB
    Mendukung RAW protokol printing
    Dhukungan nyetak liwat segmen jaringan
    Dhukungan WiFi printing
    Dhukungan scanning
    Wektu dhukungan diwiwiti maneh

    Seri produk iki nganggo prosesor komunikasi jaringan profesional 32-bit kanthi kinerja dhuwur, lan nggunakake sistem operasi wektu nyata sing dipasang minangka platform dhukungan piranti lunak kanggo nyedhiyakake layanan enggo bareng printer kanggo macem-macem pangguna.Bisa ngakses 2 printer bebarengan lan duwe 2 antarmuka Ethernet RJ45.Dhukungan WiFi.

  • Print Server PS2121

    Print Server PS2121

    Ndhukung 2 USB printing bareng
    Mendukung RAW protokol printing
    Dhukungan nyetak liwat segmen jaringan
    Dhukungan WiFi printing
    Dhukungan scanning
    Wektu dhukungan diwiwiti maneh

    Seri produk iki nganggo prosesor komunikasi jaringan profesional 32-bit kanthi kinerja dhuwur, lan nggunakake sistem operasi wektu nyata sing dipasang minangka platform dhukungan piranti lunak kanggo nyedhiyakake layanan enggo bareng printer kanggo macem-macem pangguna.Bisa ngakses 2 printer bebarengan lan wis2 port USB, 2 antarmuka Ethernet RJ45.Dhukungan WiFi.

  • ZR1000 4G GPS Cellular Router

    ZR1000 4G GPS Router Seluler

    Kauntungan saka router 4G industri seri ZR1000 yaiku ndhukung kemampuan GPS kanggo manajemen armada utawa aplikasi pelacakan liyane.

  • ZR5000 Industrial 4G Cellular Router

    ZR5000 Industrial 4G Router Seluler

    Kauntungan saka router 4G industri seri ZR5000 yaiku duwe 1 x 1000M wan lan 4 x 1000M LAN, sing cocog kanggo skenario aplikasi sing kudu ngakses macem-macem terminal.

  • ZR9000 Dual SIM 5G Cellular Router

    ZR9000 Dual SIM 5G Router Selular

    Kauntungan saka seri ZR9000 industri router 5G Cellular yaiku Dual SIM Single Module, sing bisa nggawe serep jaringan ing antarane loro SIM kanggo mesthekake sambungan terus.Kacepetan dhuwur, latency kurang, karo 1 x Gigabit WAN lan 4 x Gigabit LAN.

  • Serial Server

    Server Serial

    Server serial ChiLink IOT SS2030, ndhukung piranti antarmuka RS232 utawa RS485 siji, ndhukung transmisi transparan WiFi utawa Ethernet kabel utawa transmisi protokol sing disesuaikan.

    Seri produk iki bisa digunakake kanthi akeh ing otomatisasi industri, tenaga listrik, transportasi cerdas, sistem kontrol akses, sistem kehadiran, sistem vending, sistem POS, sistem otomatisasi bangunan, sistem perbankan swalayan, lan ngawasi ruangan komputer telekomunikasi.

  • Serial Server SS2030

    Server Serial SS2030

    Gunakake RS232 lan RS485 bebarengan

    WIFI opsional

    SERIAL TO ETHERNET
    Server serial disambungake menyang router liwat kabel jaringan utawa WIFI, saéngga nyambung menyang jaringan kabel Internet

    Serial server ndhukung 2 serial

  • NB-IoT /4G DTU

    NB-IoT /4G DTU

    ZD1000 DTU minangka terminal data nirkabel kanggo Internet of Things, sing nggunakake jaringan NB-IoT/4G umum kanggo nyedhiyakake fungsi transmisi data jarak jauh nirkabel kanggo pangguna.Produk kasebut nggunakake prosesor 32-bit kelas industri lan modul nirkabel kelas industri, kanthi sistem operasi wektu nyata minangka platform dhukungan piranti lunak, lan nyedhiyakake antarmuka RS232 / TTL lan RS485, sing bisa langsung disambungake menyang piranti serial. kanggo entuk transmisi data transparan.

  • ZR2000 Industrial 4G Cellular Router

    ZR2000 Industrial 4G Router Seluler

    Kauntungan saka router seluler 4G seri ZR2000 yaiku biaya murah, fungsi lengkap, kerja stabil 7 * 24 jam, cocok kanggo macem-macem lingkungan sing ora dijaga.

  • DTU ZD3030

    DTU ZD3030

    ZD3030 serial menyang modem IP seluler digunakake digunakake minangka terminal transmisi data kanggo distribusi daya remot ngawasi lan sistem kontrol, kayata Feeder Terminal Unit (FTU) Automation Solution, Distribusi Terminal Unit (DTU) Automation, lan Ring Utama Unit Automation ing daya listrik jaringan distribusi.
    ZD3030 ndhukung port serial RS232 lan RS485 (utawa RS422), bisa kanthi gampang lan transparan nyambungake peralatan sekunder daya (FTU, DTU, Unit Utama Ring, lan sapiturute) kanthi port serial menyang jaringan seluler umum.Kanthi dhukungan pita lengkap GSM/GPRS/3G/4G LTE, peralatan ing situs bisa dijamin tetep nyambung utawa pulih saka gangguan sing ora dikarepake.Kanthi desain industri Chilink, tingkat EMS sing luwih dhuwur diuji kanggo njamin linuwih sing paling dhuwur kanggo lingkungan sing angel.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2