Server Serial

Katrangan singkat:

Server serial ChiLink IOT SS2030, ndhukung piranti antarmuka RS232 utawa RS485 siji, ndhukung transmisi transparan WiFi utawa Ethernet kabel utawa transmisi protokol sing disesuaikan.

Seri produk iki bisa digunakake kanthi akeh ing otomatisasi industri, tenaga listrik, transportasi cerdas, sistem kontrol akses, sistem kehadiran, sistem vending, sistem POS, sistem otomatisasi bangunan, sistem perbankan swalayan, lan ngawasi ruangan komputer telekomunikasi.


Detail Produk

Lapangan aplikasi

Fitur

Desain industri

Nggunakake prosesor MIPS 32-bit kelas industri kanthi kinerja dhuwur

konsumsi daya kurang, generasi panas kurang, kacepetan cepet lan stabilitas dhuwur

Dhukungan pemasangan kuping

Nggunakake sheet metal cold-rolled steel shell

Sumber daya: 7.5V ~ 32V DC

Karakteristik jaringan

Cara komunikasi serial RS232, RS485 iku salah siji saka rong pilihan, kaluwihan integrasi antarmuka unik, ora perlu sumelang ing bab masalah bhinéka antarmuka, antarmuka serial

Dhukungan fungsi industri sing unik, ndhukung polling multi-host Modbus

Tumpukan protokol TCP / IP digabungake sacara internal, pangguna bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo ngrampungake fungsi jaringan piranti sing dipasang, ngirit tenaga kerja, sumber daya material lan wektu pangembangan, nggawe produk luwih cepet dilebokake ing pasar, lan nambah daya saing.

Dhukungan multi-pusat

Ndhukung alamat IP statis utawa DHCP kanggo entuk alamat IP kanthi otomatis

Ndhukung mekanisme keepalive, sing bisa ndeteksi sambungan palsu lan kelainan liyane lan nyambung maneh kanthi cepet

Ndhukung fungsi Websocket siji-cara, nyadari transmisi data rong arah antarane kaca web lan port serial

Fitur

Ndhukung hardware WDT, nyedhiyakake mekanisme anti-gulung kanggo mesthekake yen terminal data tansah online

Kaca web sing dibangun, setelan parameter bisa ditindakake liwat kaca web, lan kaca web uga bisa disesuaikan kanggo pangguna

Ndhukung upgrade firmware remot, sing luwih trep kanggo upgrade perangkat kukuh

Port serial (RS232 / RS485 bisa dipilih kanthi bebas), standar antarmuka terminal

Dhukungan miwiti maneh dijadwal

Stabil lan dipercaya

Nggunakake pengawas hardware lan piranti lunak lan mekanisme deteksi link multi-level, kanthi deteksi kesalahan otomatis lan kemampuan pemulihan otomatis kanggo njamin operasi peralatan sing stabil lan dipercaya

Mekanisme mriksa mandhiri macem-macem peralatan kanggo mesthekake link lan weker sing lancar

Saben pangayoman ESD antarmuka kanggo nyegah kejut elektrostatik

Manajemen remot platform

Peralatan ngawasi online

Ngawasi lalu lintas adoh

Konfigurasi parameter remot

Wiwiti maneh lan log pitakon

upgrade peralatan remot

Spesifikasi produk

Parameter WiFi

Bandwidth band standar lan frekuensi: ndhukung standar IEEE802.11b/g/n

Enkripsi keamanan: ndhukung WEP, WPA, WPA2 lan cara enkripsi liyane

Daya pangirim: 16-17dBm (11g), 18-20dBm (11b) 15dBm (11n)

Sensitivitas panampa: <-72dBm@54Mpbs

Jinis Antarmuka

LAN: 1 port LAN, adaptif MDI/MDIX, proteksi isolasi elektromagnetik internal

WAN: 1 port WAN, adaptif MDI/MDIX, built-in proteksi isolasi elektromagnetik

Antarmuka industri: 1 komunikasi antarmuka RS485/RS232, cocok kanggo peralatan akuisisi kanthi antarmuka RS485/232

Lampu indikator: 1 X "PWR", 1 X "WAN", 1 X "LAN", 1 X "WiFi", 1 X "LINK" lampu indikator

Antarmuka antena: 1 antarmuka antena WiFi SMA standar, impedansi karakteristik 50 ohm

Antarmuka daya: 7.5V ~ 32V, proteksi overvoltage cepet sing dipasang ing sumber daya

Tombol Reset: Kanthi mencet tombol iki kanggo 10 detik, konfigurasi parameter piranti bisa dibalèkaké menyang Nilai pabrik.

Diagram antarmuka server serial

Serial Server (2)

Panel mburi

Serial Server (3)

Panel ngarep

didukung karo

Sumber daya standar: DC 12V/1A

Karakteristik wangun

Shell: sheet metal cold rolled steel shell

Ukuran: 95 × 72 × 25 mm

Bobot: babagan 185g

Paramèter liyane

CPU: 560 MHz

Flash/RAM: 128 Mb / 1024 Mb

Suhu kerja: -30 ~ + 70 ℃

Suhu panyimpenan: -40 ~ + 85 ℃

Kelembapan relatif: <95% non-kondensasi

Serial Server (4)
 

Seri

 Model Power Supply CPU Antarmuka Ethernet Perjanjian Dhukungan  Port Serial Suhu operasi Ukuran Struktur  liyane
 mashkas (1)  ZLWL- SS2000 DC 12V/1A; resistensi terminal positif lan negatif Qualcomm 9531; 560MHz 10M/100M port jaringan adaptif ETHERNET, ARP, IP, ICMP, UDP, DHCP, TCP, HTTP, Modbus RTU/TCP 1 cara antarmuka RS485, 1 cara terminal wangun antarmuka RS232 utawa 1 cara DB9 formulir RS232 antarmuka; Baud Rate ndhukung 110 ~ 115200    -30 ~ 70 ℃ (kelas industri)     95*72*26mm
  mashkas (2) ZLWL-EthRS-M11 DC5~36V(5V@80ma) Korteks-M4;clock ing 168MHz 10M/100M port jaringan adaptif ETHERNET, ARP, IP, ICMP, UDP, DHCP, TCP, HTTP, MQTT  1 RS485;Baud Rate ndhukung 600~ 460800;    -40 ~ 85 ℃ (kelas industri)    87*36*58mm     Pemasangan tipe rel
  mashkas (3) ZLWL-EthRS-E2 DC9~36V(12V@60ma)t wo antarmuka daya (5.08terminal lan 5.5*2.1 jack) Korteks-M4;clock ing 168MHz 10M/100M port jaringan adaptif ETHERNET, ARP, IP, ICMP, UDP, DHCP, TCP, HTTP, MQTT 2 RS485;Baud Rate ndhukung 600~ 460800;    -40 ~ 85 ℃ (kelas industri)    107*105*28mm
 mashkas (4)  ZLWL-EthRS-H4 Dc9~ 36V(12V@120ma) Loro antarmuka daya (5.08terminal lan 5.5*2.1 jack) prosesor ARM9;sistem Linux; 10M/100M port jaringan adaptif ETHERNET, ARP, IP, ICMP, UDP, DHCP, TCP, HTTP, MQTT 4 saluran RS485 / RS232 / RS422, bisa ngalih jinis port serial ing bakal; Baud Rate ndhukung 600 ~ 460800;    -40 ~ 85 ℃ (kelas industri)     192*87*26mm
 mashkas (5) ZLWL-EthRS-H8 DC9~36V (12V@130ma)

rong antarmuka daya (5.08

terminal lan 5.5*2.1 jack)

prosesor ARM9;sistem Linux; 10M/100M port jaringan adaptif ETHERNET, ARP, IP, ICMP, UDP, DHCP, TCP, HTTP, MQTT 8 RS485; Baud Rate ndhukung 600 ~ 460800;    -40 ~ 85 ℃ (kelas industri)    199 * 102 * 29 mm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

    • Industri

    • Minyak lan Gas

    • njobo

    • Terminal swalayan

    • WIFI kendaraan

    • Wireless Charging

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita