Server Serial

  • Serial Server

    Server Serial

    Server serial ChiLink IOT SS2030, ndhukung piranti antarmuka RS232 utawa RS485 siji, ndhukung transmisi transparan WiFi utawa Ethernet kabel utawa transmisi protokol sing disesuaikan.

    Seri produk iki bisa digunakake kanthi akeh ing otomatisasi industri, tenaga listrik, transportasi cerdas, sistem kontrol akses, sistem kehadiran, sistem vending, sistem POS, sistem otomatisasi bangunan, sistem perbankan swalayan, lan ngawasi ruangan komputer telekomunikasi.

  • Serial Server SS2030

    Server Serial SS2030

    Gunakake RS232 lan RS485 bebarengan

    WIFI opsional

    SERIAL TO ETHERNET
    Server serial disambungake menyang router liwat kabel jaringan utawa WIFI, saéngga nyambung menyang jaringan kabel Internet

    Serial server ndhukung 2 serial