Server Serial SS2030

Katrangan singkat:

Gunakake RS232 lan RS485 bebarengan

WIFI opsional

SERIAL TO ETHERNET
Server serial disambungake menyang router liwat kabel jaringan utawa WIFI, saéngga nyambung menyang jaringan kabel Internet

Serial server ndhukung 2 serial


Detail Produk

Model pesenan

Spesifikasi

Lapangan aplikasi

Server Serial

Desain Industri 

● Nganggo prosesor MIPS 32-bit kelas industri kanthi kinerja dhuwur

● Konsumsi daya kurang, generasi panas kurang, kacepetan cepet, lan stabilitas dhuwur

● Ndhukung pemasangan kuping

● Nganggo sheet metal cold-rolled steel shell

● Sumber daya: 7.5V ~ 32V DC

Karakteristik Jaringan 

● Komunikasi rong arah, mode komunikasi serial RS232, RS485 rong pilihan, pesawat antarmuka unik

Dadi kauntungan tanpa kuwatir babagan masalah keragaman antarmuka

● Dhukungan fungsi industri unik, dhukungan kanggo polling multi-host Modbus

● Tumpukan protokol TCP/IP digabungake sacara internal, lan pangguna bisa nggunakake piranti kasebut kanggo ngrampungake piranti sing dipasang kanthi gampangfungsi jaringan

ngirit tenaga kerja, sumber daya material lan wektu pangembangan, supaya produk bisa dilebokake ing pasar luwih cepet, Nambah Daya Saing

● Ndhukung sawetara pusat

● Ndhukung alamat IP statis utawa DHCP kanggo entuk alamat IP kanthi otomatis

● Ndhukung mekanisme Keepalive, sing bisa ndeteksi sambungan palsu lan kelainan liyane kanthi cepet lan nyambung maneh kanthi cepet

 Stabil lan Dipercaya 

● Nganggo piranti lunak lan hardware watchdog lan mekanisme deteksi link multi-level, kanthi deteksi kesalahan otomatis, kemampuan Recovery Dynamic otomatis kanggo mesthekake operasi stabil lan dipercaya saka peralatan

● Multiple mekanisme poto-mriksa piranti kanggo mesthekake link Gamelan lan weker

● pangayoman ESD kanggo saben antarmuka kanggo nyegah kejut elektrostatik

 Manajemen Remote Platform

● Peralatan ngawasi online ● Nganyarke peralatan remot

● Konfigurasi parameter remot ● Wiwiti maneh remot lan log pitakon

 

Deskripsi Produk

Server serial ChiLink IOT SS2000 ndhukung komunikasi serial rong arah, ndhukung transmisi transparan WiFi utawa Ethernet kabel utawa transmisi protokol sing disesuaikan.

Seri produk iki bisa digunakake kanthi akeh ing otomatisasi industri, tenaga listrik, transportasi cerdas, sistem kontrol akses, sistem kehadiran, sistem vending, sistem POS, sistem otomatisasi bangunan, sistem perbankan swalayan, lan ngawasi ruangan komputer telekomunikasi.

 

Fitur

 Ndhukung hardware WDT, nyedhiyakake mekanisme anti-gulung kanggo mesthekake yen terminal data tansah online

 Kaca web sing dibangun, sampeyan bisa nyetel paramèter liwat kaca web, utawa ngatur kaca web kanggo pangguna

 Ndhukung upgrade firmware remot, nganyari perangkat kukuh luwih trep bebarengan

 Ndhukung sawetara port serial (1 RS232/RS485 saben utawa 2 RS232)

 Wektu dhukungan diwiwiti maneh

 Ndhukung sawetara mode kerja port serial: mode klien (server) TCP/UDP, mode segmen UDP, mode multicast, mode port serial nyata, mode couplet aktif (pasif).

1

2

 

 

Seri

 Model Power Supply CPU Antarmuka Ethernet Perjanjian Dhukungan  Port Serial Suhu operasi Ukuran Struktur  liyane
 mashkas (1)  ZLWL- SS2000 DC 12V/1A; resistensi terminal positif lan negatif Qualcomm 9531; 560MHz 10M/100M port jaringan adaptif ETHERNET, ARP, IP, ICMP, UDP, DHCP, TCP, HTTP, Modbus RTU/TCP 1 cara antarmuka RS485, 1 cara terminal wangun antarmuka RS232 utawa 1 cara DB9 formulir RS232 antarmuka; Baud Rate ndhukung 110 ~ 115200    -30 ~ 70 ℃ (kelas industri)     95*72*26mm  
  mashkas (2) ZLWL-EthRS-M11 DC5~36V(5V@80ma) Korteks-M4;clock ing 168MHz 10M/100M port jaringan adaptif ETHERNET, ARP, IP, ICMP, UDP, DHCP, TCP, HTTP, MQTT  1 RS485;Baud Rate ndhukung 600~ 460800;    -40 ~ 85 ℃ (kelas industri)    87*36*58mm     Pemasangan tipe rel
  mashkas (3) ZLWL-EthRS-E2 DC9~36V(12V@60ma)t wo antarmuka daya (5.08terminal lan 5.5*2.1 jack) Korteks-M4;clock ing 168MHz 10M/100M port jaringan adaptif ETHERNET, ARP, IP, ICMP, UDP, DHCP, TCP, HTTP, MQTT 2 RS485;Baud Rate ndhukung 600~ 460800;    -40 ~ 85 ℃ (kelas industri)    107*105*28mm  
 mashkas (4)  ZLWL-EthRS-H4 Dc9~ 36V(12V@120ma) Loro antarmuka daya (5.08terminal lan 5.5*2.1 jack) prosesor ARM9;sistem Linux; 10M/100M port jaringan adaptif ETHERNET, ARP, IP, ICMP, UDP, DHCP, TCP, HTTP, MQTT 4 saluran RS485 / RS232 / RS422, bisa ngalih jinis port serial ing bakal; Baud Rate ndhukung 600 ~ 460800;    -40 ~ 85 ℃ (kelas industri)     192*87*26mm  
 mashkas (5) ZLWL-EthRS-H8 DC9~36V (12V@130ma)

rong antarmuka daya (5.08

terminal lan 5.5*2.1 jack)

prosesor ARM9;sistem Linux; 10M/100M port jaringan adaptif ETHERNET, ARP, IP, ICMP, UDP, DHCP, TCP, HTTP, MQTT 8 RS485; Baud Rate ndhukung 600 ~ 460800;    -40 ~ 85 ℃ (kelas industri)    199 * 102 * 29 mm  

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •  

    Seri

     Model Power Supply CPU Antarmuka Ethernet Perjanjian Dhukungan  Port Serial Suhu operasi Ukuran Struktur  liyane
     mashkas (1)  ZLWL- SS2000 DC 12V/1A;resistance terminal positif lan negatif Qualcomm 9531;560MHz 10M/100M port jaringan adaptif ETHERNET, ARP, IP, ICMP, UDP, DHCP,TCP, HTTP, Modbus RTU/TCP 1 cara RS485antarmuka, 1 cara terminal wangun antarmuka RS232 utawa 1 cara DB9 wangun RS232 antarmuka; Baud Rate ndhukung 110 ~ 115200    -30~70 ℃(kelas industri)     95*72*26mm  
      mashkas (2) ZLWL-EthRS-M11 DC5 ~ 36V(5V@80ma) Korteks-M4;clock ing 168MHz 10M/100M port jaringan adaptif ETHERNET, ARP, IP, ICMP, UDP, DHCP, TCP, HTTP, MQTT  1 RS485;Baud Rate ndhukung 600~ 460800;    -40~85 ℃(kelas industri)    87*36*58mm     Pemasangan tipe rel
      mashkas (3) ZLWL-EthRS-E2 DC9 ~ 36V(12V@60ma)t wo antarmuka daya (5.08terminal lan 5.5*2.1 jack) Korteks-M4;clock ing 168MHz 10M/100M port jaringan adaptif ETHERNET, ARP, IP, ICMP, UDP, DHCP, TCP, HTTP, MQTT 2 RS485;Baud Rate ndhukung 600~ 460800;    -40~85 ℃(kelas industri)    107*105*28mm  
     mashkas (4)   ZLWL-EthRS-H4 Dc9~ 36V(12V@120ma) Loro antarmuka daya (5.08terminal lan 5.5*2.1 jack) ARM9prosesor;sistem Linux; 10M/100M port jaringan adaptif ETHERNET, ARP, IP, ICMP, UDP, DHCP, TCP, HTTP, MQTT 4 saluran RS485/RS232/RS422,bisa ngalih jinis port serial ing bakal;Baud Rate ndhukung 600 ~ 460800;    -40~85 ℃(kelas industri)     192*87*26mm  
     mashkas (5) ZLWL-EthRS-H8 DC9~36V (12V@130ma)

    rong antarmuka daya (5.08

    terminal lan 5.5*2.1 jack)

    ARM9prosesor;sistem Linux; 10M/100M port jaringan adaptif ETHERNET, ARP, IP, ICMP, UDP, DHCP, TCP, HTTP, MQTT 8 RS485; Baud Rate ndhukung 600 ~ 460800;    -40~85 ℃(kelas industri)    199*102*29mm  
    WiFiParameter
    standar: Dhukungan standar ieee802.11b/g/n
    Enkripsi aman: Ndhukung WEP, WPA, WPA2 lan cara enkripsi liyane
    Daya pangirim: 16-17dBm(11g),18-20dBm(11b)15dBm (11n)
    Nampa sensitivitas: <-72dBm@54Mpbs
    Jinis antarmuka
    LAN: 1 port LAN, adaptif MDI / mdix, proteksi isolasi elektromagnetik internal
    WAN: Siji port WAN, adaptif MDI / mdix, proteksi isolasi elektromagnetik sing dibangun
    Port serial Siji komunikasi antarmuka RS485 / RS232, cocok kanggo peralatan akuisisi kanthi antarmuka RS485 / 232
    lampu indikator: 1 X "PWR", 1 X "WAN", 1 X "LAN", 1 X "WiFi", 1 X "LINK"
    Antarmuka antena: 1 antarmuka antena wifi kanggo SMA standar
    Antarmuka daya: 7.5V ~ 32V, proteksi overvoltage cepet sing dibangun ing daya
    Tombol Reset: Kanthi mencet tombol iki kanggo 10 detik, konfigurasi parameter saka peralatan bisa dibalèkaké menyang Nilai pabrik

     

    sumber daya● DC 12V/1AKarakteristik wangun● Kasus: kasus baja gulung kadhemen lembaran logam● Dimensi sakabèhé: 95 × pitung puluh loro × 25mm● Bobot: bab 185g Paramèter liyane● CPU: 560MHz● Lampu kilat/RAM: 128Mb / 1024Mb● Suhu kerja: - 30 ~ + 70 ℃● Suhu panyimpenan: – 40 ~ + 85 ℃● Kelembapan relatif: <95% non condensing
    • Industri

    • Minyak lan Gas

    • njobo

    • Terminal swalayan

    • WIFI kendaraan

    • Wireless Charging

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita