DTU ZD3030

Katrangan singkat:

ZD3030 serial menyang modem IP seluler digunakake digunakake minangka terminal transmisi data kanggo distribusi daya remot ngawasi lan sistem kontrol, kayata Feeder Terminal Unit (FTU) Automation Solution, Distribusi Terminal Unit (DTU) Automation, lan Ring Utama Unit Automation ing daya listrik jaringan distribusi.
ZD3030 ndhukung port serial RS232 lan RS485 (utawa RS422), bisa kanthi gampang lan transparan nyambungake peralatan sekunder daya (FTU, DTU, Unit Utama Ring, lan sapiturute) kanthi port serial menyang jaringan seluler umum.Kanthi dhukungan pita lengkap GSM/GPRS/3G/4G LTE, peralatan ing situs bisa dijamin tetep nyambung utawa pulih saka gangguan sing ora dikarepake.Kanthi desain industri Chilink, tingkat EMS sing luwih dhuwur diuji kanggo njamin linuwih sing paling dhuwur kanggo lingkungan sing angel.


  • :
  • Detail Produk

    Spesifikasi

    Struktur

    Lapangan aplikasi

    ZD3030 serial menyang modem IP seluler digunakake digunakake minangka terminal transmisi data kanggo distribusi daya remot ngawasi lan sistem kontrol, kayata Feeder Terminal Unit (FTU) Automation Solution, Distribusi Terminal Unit (DTU) Automation, lan Ring Utama Unit Automation ing daya listrik jaringan distribusi.
    ZD3030 ndhukung port serial RS232 lan RS485 (utawa RS422), bisa kanthi gampang lan transparan nyambungake peralatan sekunder daya (FTU, DTU, Unit Utama Ring, lan sapiturute) kanthi port serial menyang jaringan seluler umum.Kanthi dhukungan pita lengkap GSM/GPRS/3G/4G LTE, peralatan ing situs bisa dijamin tetep nyambung utawa pulih saka gangguan sing ora dikarepake.Kanthi desain industri Chilink, tingkat EMS sing luwih dhuwur diuji kanggo njamin linuwih sing paling dhuwur kanggo lingkungan sing atos.
    Ing sistem jaringan distribusi daya, ing ngendi piranti basis serial mbutuhake komunikasi data menyang pusat remot kontrol, nggunakake Modem Chilink ZD3030 sing uga nganggo port Serial lan dipasang karo modul GPRS / 3G / 4G LTE, ngaktifake Piranti Daya Listrik, kayata Ring. Unit Utama, DTU lan FTU kanggo nyambung menyang Pusat Kontrol Jarak Jauh liwat jaringan seluler, saéngga entuk komunikasi data lan pemantauan data saka jarak jauh.

    Gampang kaya ing ngisor iki:
    IP Modem 0

    ZD3030 Serial To Cellular 4G IP Modem Fitur Produk:
    Desktop utawa instalasi DIN-rel
    Kompatibel GSM/GPRS/3G/4G LTE band lengkap & frekuensi.
    Desain konsumsi daya sing sithik, ndhukung mode turu, lan mode pemicu kanggo nyuda konsumsi daya
    Cara konfigurasi sing bisa dipilih, kalebu konsol serial lan telnet, lsp.
    Nyedhiyani piranti lunak kanggo manajemen remot
    Ndhukung 2 RS232 lan 1 port standar RS485 sing bisa nyambung langsung menyang piranti serial
    Pasokan 2 saluran I/O, kompatibel 2 saluran output gelombang pulsa, 2 input analog, lan 2 penghitung input pulsa
    Nganggo antarmuka blok terminal, trep kanggo aplikasi industri
    Ndhukung jeneng domain dinamis (DDNS) lan akses IP menyang pusat data
    Dhukungan APN/VPDN
    Ndhukung macem-macem cara pemicu online, kalebu SMS, dering, lan data.Dhukungan sambungan sambungan nalika entek
    Ndhukung server TCP lan ndhukung sawetara sambungan klien TCP
    Ndhukung pusat data dobel, siji utama lan serep liyane
    Desain kanthi tumpukan protokol TCP/IP standar
    Kompatibel karo kabeh jinis piranti lunak ngawasi pusat kayata SCADA
    Sirkuit Real-Time Clock (RTC) sing bisa nyadari wektu online / offline
    Dhukungan hardware lan software WDT
    Ndhukung mekanisme pemulihan otomatis, kalebu deteksi online, nelpon maneh otomatis nalika offline supaya tansah online.

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • fungsi dhasar Protokol tcp/ip sing dipasang
    Standar sing dipasang ing instruksi (gsm07.05 lan 07.07)
    Dhukungan instruksi extension
    Dhukungan SMS, USSD, CSD
    Transparan data transmisi
    Ndhukung alamat IP utawa pusat data jeneng domain, lan ndhukung APN pribadi
    GSM/GPRS Pita frekuensi: GSM850MHz/EGSM 900MHz/DCS1800MHz/PCS1900MHz
    GPRS Multi-slot Kelas 12
    GPRS Mobile Station Kelas B
    GPRS: CS1 ~ CS4limbah daya: Mode mati: <100uA
    Mode turu: < 3mA (rata-rata)
    Mode Dhiskusi (GSM900, PCL=5): 200mA
    Mode data (GSM900, PCL=5, Kelas12): 300mA
    Puncak: 2.0Asensitivitas: GSM 850 ≥ -106dbm
    EGSM 900 ≥ -106dbm
    DCS 1800 ≥ -106dbm
    PCS 1900 ≥ -106dbmKompatibel karo standar ing instruksi (gsm07.05 lan 07.07)
    Dhukungan instruksi ekstensi ALT
    Protokol TCP / IP sing disematake
    Nomer serial terminal       

     

     

     

    Definisi terminal

    Nerangke

    VCC DAYA: DC5-24V
    GND Daya lemah
    UTXD1 Ngirim port serial (port serial DTU / RS485 a) (disambungake menyang mburi pangguna nampa / RS485: a)
    URXD1 Panampa port serial (port serial DTU / RS485 b) (disambungake menyang pemancar pangguna / RS485: b)
    Output1 Ngalih terminal output 1 bisa disesuaikan minangka terminal kontrol aliran hardware RTS (standar sistem: output1)
    Input1/RST Ngalih terminal input 1;Pangguna bisa ngatur terminal reset RST (standar sistem: input1)
    GND Serial port grounding
    Output2 Ngalih terminal output 1 bisa disesuaikan minangka terminal kontrol aliran hardware CTS (standar sistem: output2)
    STATUS On line tingkat dhuwur, off line utawa sinyal lemah tingkat kurang
    SW/Input2 DTU, terminal ngoper mode SMS, tingkat dhuwur yaiku DTU, tingkat rendah yaiku SMS, pangguna bisa ngatur minangka terminal input switch 2 (standar sistem: SW)
    Paramèter listrik Tegangan kerja DC 5V ~ 16V
    limbah daya:
    Siyaga: <40mA@5V
    Korespondensi: <300mA@5V
    Puncak emisi: 1 5A@5V
    Paramèter lingkungan Suhu kerja - 30 ℃ ~ 80 ℃
    Suhu panyimpenan - 40 ℃ ~ 85 ℃
    Kelembapan relatif: 20% - 95% (ora ana kondensasi)

    Structure

    • Industri

    • Minyak lan Gas

    • njobo

    • Terminal swalayan

    • WIFI kendaraan

    • Wireless Charging

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk