ZR1000 4G GPS Router Seluler

Katrangan singkat:

Kauntungan saka router 4G industri seri ZR1000 yaiku ndhukung kemampuan GPS kanggo manajemen armada utawa aplikasi pelacakan liyane.


Detail Produk

Model pesenan

Spesifikasi

Struktur

Lapangan aplikasi

Over View

Router 4G seri ZR1000 yaiku internet saka router broadband seluler lan router seluler industri mesin kanggo mesin (M2M). Kacepetan data dhuwur liwat jaringan 4G, kompatibel mundur 3G/2G. Iku piranti transfer data nirkabel sing cocog kanggo aplikasi nransfer data gedhe. mbukak amarga kecepatan transfer pungkasane cepet ing jaringan 4G nganti download nganti 150Mbps lan unggahan nganti 50Mbps.

Kajaba iku, ZR1000 seri 4G router ndhukung GPS, digunakake digunakake ing industri sing mbutuhake fungsi posisi kayata bus pinter, tes driving pinter, kapal pinter, logistics pinter, transportasi pinter, survey engineering, etc.

Desain Industri

  • Platform hardware dual-inti kinerja dhuwur
  • Omah logam sing kasar lan kompak
  • Resistance suhu dhuwur lan kurang (-30 ℃ ~ 75 ℃), awet
  • Range tegangan lebar (7.5V DC nganti 32V DC)
  • Resistansi gangguan elektromagnetik sing kuat, lulus tes EMC sing dibutuhake kanggo sertifikasi CE
  • Dhukungan kuping sing dipasang kanggo industri

Stabilitas

  • Built-in watch dog, deteksi multi-link
  • Tansah online, kanthi otomatis nyambung maneh nalika pedhot kanggo mesthekake sambungan terus
  • LCP / ICMP / flow / mriksa detak jantung, mesthekake kegunaan jaringan

Fitur dhasar

  • Ndhukung akses jaringan pribadi nirkabel APN lan VPDN ing
  • Kapabilitas GPS kanggo manajemen armada utawa aplikasi pelacakan liyane
  • Dukungan port WAN PPPoE, IP statis, klien DHCP
  • Dhukungan 2.4G WiFi
  • Dhukungan platform Web / Manajemen, gampang diatur
  • Manajemen lokal lan remot (konfigurasi, status, upgrade firmware, lsp.)
  • Dukungan VPN: GRE, PPTP, L2TP, IPSec, EOIP, N2N VPN, OpenVPN
  • Dukungan DMZ, Port forwarding, NAT statis
  • Dhukungan DHCP Server
  • Dhukungan Dynamic DNS (DDNS)
  • DTU fungsi komunikasi serial, 1 x RS232 utawa RS485
  • Dhukungan QoS, NTP
  • Jadwal urip maneh

Fitur opsional

  • Load balancing, digunakake kanggo failover utawa serep antarane rong jaringan
  • Mendukung manajemen jaringan SNMP

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Daftar Pilihan Produk

    Model ZR2721A-G ZR2721V-G ZR2721E-G ZR2721S-G
    GPS Nyokong Nyokong Nyokong Nyokong
    Rate Kucing4 Kucing4 Kucing4 Kucing4
    FDD-LTE B2/4/5/12/13/17/B18/B25/26 B1/3/5/7/8/28 B1/3/5/7/8/20 B2/4/5/12/13/17/B18/B25/26
    TDD-LTE B41 B40 B40 B40
    WCDMA B2/4/5 B1/5/8 B1/5/8 B2/5/8
    EVDO BC0/1 ora ana ora ana ora ana
    GSM 850/1900MHz 850/900/1800/1900MHz 900/1800MHz 850/900/1800/1900MHz
    WiFi 802.11b/g/n/,150Mbps 802.11b/g/n/,150Mbps 802.11b/g/n/,150Mbps 802.11b/g/n/,150Mbps
    Port Serial RS232 RS232 RS232 RS232
    Port Ethernet Yuta Port Ethernet Yuta Port Ethernet Yuta Port Ethernet Yuta Port Ethernet
    Cathetan: Sampeyan bisa milih ora perlu WiFi, lan RS232 bisa diganti RS485.

    Negara sing ditrapake

    ZR1721A-G USA / Kanada / Guam, lsp
    ZR1721V-G Australia / Selandia Baru / Taiwan, lsp

    ZR1721E-G

    Asia Tenggara: Taiwan, Indonesia / India / Thailand / Laos / Malaysia / Singapura / Korea / Vietnam, lspAsia Kulon: Qatar / UAE, lspEropa: Jerman / Prancis / Inggris / Italia / Belgia / Walanda / Spanyol / Rusia / Ukraina / Turki / Mongolia njaba, lspAfrika: Afrika Kidul / Aljazair / Pantai Gading / Nigeria / Mesir / Madagaskar, lsp
    ZR1721S-G Meksiko / Brasil / Argentina / Chile / Peru / Kolombia, lsp
    4G ● Modul Nirkabel: Modul seluler industri
    ● broadband teoritis: Max 150Mbps(DL)/50Mbps(UL)
    ● daya ngirim: <23dBm
    ● Sensitivitas nampa: < -108dBm
    GPS ● frekuensi GPS: 1575.42MHz
    ● Sensitivitas: dijupuk -158dBm, track -162dBm
    ● TTFF: Dingin Mulai 28 detik, Warm Start 18 detik, Hot Start 1 detik
    WiFi ● Standar: Mendukung standar IEEE802.11b/g/n/ac
    ● broadband teoritis: 54 Mbps (b/g); 150 Mbps (n)
    ● Enkripsi Keamanan: Ndhukung macem-macem enkripsi WEP, WPA, WPA2, lsp.
    ● daya ngirim: Kira-kira 15dBm(11n);16-17dBm(11g);18-20dBm(11b)
    ● Sensitivitas nampa: <-72dBm@54Mpbs
    Jinis Antarmuka ● WAN: Port Ethernet 10/100M (soket RJ45), MDI/MDIX adaptif, bisa dialihake menyang LAN
    ● LAN: 10/100M port Ethernet (RJ45 soket), adaptif MDI/MDIX
    ● Serial: RS232 utawa Rs485 port, baud rate 2400 ~ 115200 bps
    ● Lampu Indikator: Kanthi lampu indikator "PWR", "WAN", "LAN", "NET".
    ● Antena: 3 x antarmuka antena wadon SMA standar, yaiku seluler, GPS lan WiFi
    ● SIM/USIM: Antarmuka kertu standar 1.8V / 3V
    ● Daya: Jack listrik 3-PIN standar, proteksi voltase mundur lan overvoltage
    ● Reset: Mulihake router menyang setelan gawan pabrik asli
    daya ● Daya standar: DC 12V/1A
    ● Daya Range: DC 7.5 ~ 32V
    ● Konsumsi: Sekitar 3W@12V DC
    Dimensi Fisik ● Cangkang: omah logam
    ● Ukuran: Udakara 100 x 95 x 25 mm (Ora kalebu aksesoris kayata antena)
    ● Bobot Mesin Bare: Kira-kira 260g (Ora kalebu aksesoris kayata antena)
    Hardware ● CPU: Industri 32bit CPU, Qualcomm QCA9531,650MHz
    ● FLASH/RAM: 16 MB/128 MB
    Gunakake Lingkungan ● Suhu Operasi: -30~75 ℃
    ● Suhu Panyimpenan: -40~85 ℃
    ● Kelembapan Relatif: <95% non-kondensasi

    ZR1000structural drawing

    • Industri

    • Minyak lan Gas

    • njobo

    • Terminal swalayan

    • WIFI kendaraan

    • Wireless Charging

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita