ZR2000 Industrial 4G Router Seluler

Katrangan singkat:

Kauntungan saka router seluler 4G seri ZR2000 yaiku biaya murah, fungsi lengkap, kerja stabil 7 * 24 jam, cocok kanggo macem-macem lingkungan sing ora dijaga.


Detail Produk

Model pesenan

Spesifikasi

Struktur

Ngundhuh

Lapangan aplikasi

// ZR2000 minangka router Wi-Fi 4G LTE industri paling laris kabeh kanggo aplikasi M2M & IoT profesional.
// Iku ngirim kinerja dhuwur kanggo komunikasi seluler misi-kritis ing lingkungan kaku.
// ZR2000 akeh digunakake kanggo serep 4G, Remote Connection, Advanced VPN, SNMP, lan layanan tunneling ing solusi jaringan IoT.
// Failover WAN njamin ngalih otomatis menyang sambungan serep alternatif yen ana masalah panyambungan.
// Wi-Fi fungsional ing loro: Titik akses lan mode Stasiun bebarengan. 

ZR2000 (Eropa, Timur Tengah, Afrika, Korea, Thailand, versi AS.)
Router nirkabel HSPA+ WCDMA LTD
ZR2000 minangka router industri sing kompak, biaya-efektif lan kuat kanggo aplikasi profesional.
Router nyedhiyakake kinerja dhuwur kanggo komunikasi seluler sing penting banget.
Dilengkapi wadhah SIM eksternal lan LED status kekuatan sinyal, njamin manajemen jaringan sing gampang.Konektor antena eksternal nggawe sampeyan bisa masang antena sing dikarepake lan gampang nemokake lokasi sinyal sing paling apik.

Dhukungan LTE
Seneng sambungan internet LTE ing saubengé, apa iku panggonan camping, omah, utawa kantor, tanpa kuwatir - ZR2000 wis dijamin.Router sing ramping iki ndhukung LTE CAT4 kanthi kacepetan dhuwur, sing nyedhiyakake kecepatan nganti 40 Mbps kanggo kabutuhan luang utawa bisnis.

Jaringan nirkabel
Kanthi panyambungan WiFi sing dibangun, sampeyan bisa mbebasake dhewe saka pangopènan situs adhedhasar Ethernet sing rumit utawa mung nyimpen sawetara data SIM smartphone kanggo mriksa online lan download lampiran e-mail.

Input lan Output
Kanthi input sing bisa dikonfigurasi, sampeyan bisa ngawasi acara eksternal, yaiku nyebrang ambang banyu utawa sensor lawang sing gampang.Nampa tandha adoh liwat e-mail.

Slot SIM njaba
Slot SIM eksternal ngidini sampeyan masang utawa ngganti kertu SIM kanthi gampang.

2x port Ethernet
Piranti cilik lan kompak kanggo papan sing nyenyet lan kompak kanthi jumlah piranti eksternal sing winates.Yen salah siji saka bandar tetep free, iku bisa digunakake minangka salah siji sambungan internet utama utawa sambungan serep.

ZR2000 Industrial 4G Router minangka piranti IoT multifungsi, nggabungake router industri, DTU, lan gateway IoT.
Router industri: Ndhukung 4G menyang Ethernet / WiFi, sawetara VPN, protokol Jaringan.
DTU: Ndhukung transmisi transparan data RS232 utawa RS485
IoT gateway: Mendukung Modbus TCP, Modbus RTU, protokol MQTT

https://www.chilinkiot.com/zr2000-industrial-4g-router-product/  ZR2000 Industrial 4G Router

Kaluwihan utama

※ Nggunakake prosesor kinerja dhuwur industri Qualcomm
Qca9531 minangka chip solusi utama sing dirancang dening Qualcomm kanggo router cerdas, kanthi kinerja sing apik, konsumsi daya sing sithik lan akses Internet sing luwih stabil.

Qualcomm

※ Peralatan dhukungan Watchdog bisa digunakake kanthi stabil 24 jam

mailt (3) 

※ Ditrapake kanggo macem-macem lingkungan aplikasi industri
※ Manajemen remot platform maya M2M
Platform M2M utamané digunakake kanggo manajemen kumpulan router, sing nggampangake sampeyan ngerti macem-macem negara piranti lan nggawe pangopènan luwih gampang.

 mailt (4)

Desain Industri

※ Cangkang logam
※ Isolasi antistatik lan elektromagnetik
※ Tegangan amba (7.5V ~ 32V)
※ Tahan suhu dhuwur lan kurang (-30 ℃ ~ 70 ℃)

Fungsi utama

※ Ndhukung jaringan 4G LTE, kompatibel karo 3G lan 2G
※ Dhukungan kabel lan 4G load balancing utawa serep, ngoper otomatis
Data kasebut dikirim kanthi kabel dhisik, lan 4G diuripake kanthi otomatis nalika kabel ora normal, sing bisa ngirit lalu lintas kertu SIM kanthi efektif.

mailt (1) 

※ Nyedhiyani port serial RS-232/485 standar
※ Ndhukung fungsi DTU port serial (terminal transmisi data), Ndhukung protokol MODBUS lan mqtt.
※ Dukungan WiFi, dukungan IEEE802.11b/g/n
※ Ndhukung sawetara protokol VPN
Kalebu GRE, PPTP, L2TP, IPSec, openVPN, N2N
※ Dhukungan NAT, DMZ, QOS
※ Firewall sing dibangun ing
Bisa kanthi efektif nyegah gangguan lan nggawe data luwih aman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Daftar Pilihan Produk

    Model

    ZR2721A

    ZR2721V

    ZR2721E

    ZR2721S

    Rate

    Kucing4

    Kucing4

    Kucing4

    Kucing4

    FDD-LTE

    B2/4/5/12/13/17/B18/B25/26

    B1/3/5/7/8/28

    B1/3/5/7/8/20

    B2/4/5/12/13/17/B18/B25/26

    TDD-LTE

    B41

    B40

    B40

    B40

    WCDMA

    B2/4/5

    B1/5/8

    B1/5/8

    B2/5/8

    EVDO

    BC0/1

    ora ana

    ora ana

    ora ana

    GSM

    850/1900MHz

    850/900/1800/1900MHz

    900/1800MHz

    850/900/1800/1900MHz

    WiFi

    802.11b/g/n/,150Mbps

    802.11b/g/n/,150Mbps

    802.11b/g/n/,150Mbps

    802.11b/g/n/,150Mbps

    Port Serial

    RS232

    RS232

    RS232

    RS232

    Port Ethernet

    Yuta Port Ethernet

    Yuta Port Ethernet

    Yuta Port Ethernet

    Yuta Port Ethernet
    Wigati: Sampeyan bisa milih ora perlu WiFi, lan RS232 bisa diganti dening RS485.

    Negara sing ditrapake

    ZR2721A USA / Kanada / Guam, lsp
    ZR2721V Australia / Selandia Anyar / Taiwan, lsp

    ZR2721E

    Asia Tenggara: Taiwan, Indonesia / India / Thailand / Laos / Malaysia / Singapura / Korea / Vietnam, lspAsia Kulon: Qatar / UAE, lspEropa: Jerman / Prancis / Inggris / Italia / Belgia / Walanda / Spanyol / Rusia / Ukraina / Turki / Mongolia njaba, lspAfrika: Afrika Kidul / Aljazair / Pantai Gading / Nigeria / Mesir / Madagaskar, lsp
    ZR2721S Meksiko / Brazil / Argentina / Chile / Peru / Kolombia, lsp

    Parameter 4G

    ● Modul Nirkabel: Modul seluler industri
    ● broadband teoritis: Max 150Mbps(DL)/50Mbps(UL)
    ● daya ngirim: <23dBm
    ● Sensitivitas nampa: < -108dBm

    Parameter WiFi

    ● Standar: Mendukung standar IEEE802.11b/g/n
    ● broadband teoritis: 54 Mbps (b/g); 150 Mbps (n)
    ● Enkripsi Keamanan: Ndhukung macem-macem enkripsi WEP, WPA, WPA2, lsp.
    ● daya ngirim: Kira-kira 15dBm(11n);16-17dBm(11g);18-20dBm(11b)
    ● Sensitivitas nampa: <-72dBm@54Mpbs

    Jinis Antarmuka

    ● WAN: 1 10/100M port Ethernet (soket RJ45), adaptif MDI/MDIX, bisa dialihkan ke LAN
    ● LAN: 1 port Ethernet 10/100M (soket RJ45), adaptif MDI/MDIX
    ● Serial: 1 port RS232 utawa Rs485, baud rate 2400 ~ 115200 bps
    ● Lampu Indikator: Kanthi lampu indikator "PWR", "WAN", "LAN", "NET".
    ● Antena: 2 antarmuka antena wadon SMA standar, yaiku seluler lan WiFi
    ● SIM/USIM: Antarmuka kertu standar 1.8V / 3V
    ● Daya: Jack listrik 3-PIN standar, proteksi voltase mundur lan overvoltage
    ● Reset: Mulihake router menyang setelan gawan pabrik asli

    daya

    ● Daya standar: DC 12V/1A
    ● Daya Range: DC 7.5 ~ 32V
    ● Konsumsi: <3W@12V DC

    Dimensi Fisik

    ● Cangkang: Lembaran logam baja cold rolled
    ● Ukuran: Udakara 95 x 70 x 25 mm (Ora kalebu aksesoris kayata antena)
    ● Bobot Mesin Bare: Kira-kira 210g (Ora kalebu aksesoris kayata antena)

    Hardware

    ● CPU: Industri 32bit CPU, Qualcomm QCA9531,650MHz
    ● FLASH/RAM: 16 MB/128 MB

    Gunakake Lingkungan

    ● Suhu Operasi: -30~70 ℃
    ● Suhu Panyimpenan: -40~85 ℃
    ● Kelembapan Relatif: <95% non-kondensasi

    ZR2000 Industrial 4G Router

    Spesifikasi Router Selular 4G Industri ZR2000

    Manual Operasi Umum Router Industri Chilink

    • Industri

    • Minyak lan Gas

    • njobo

    • Terminal swalayan

    • WIFI kendaraan

    • Wireless Charging

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita