ZR3000 DIN Rail Industrial 4G LTE Router

Katrangan singkat:

ZR3000 DIN Rail Industrial 4G Cellular Router minangka Router komunikasi nirkabel kanggo Internet of Things, sing ndhukung standar jaringan broadband seluler 3G/4G kayata FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA (HSPA+), CDMA2000 (EVDO), lan TD- Scdma.Pangguna nyedhiyakake fungsi transmisi jaringan kanthi cepet lan cepet.


Detail Produk

Model pesenan

Spesifikasi

Struktur

Lapangan aplikasi

Router broadband seluler seri Z3000 minangka router komunikasi nirkabel kanggo Internet of Things, sing ndhukung standar internasional FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA (HSPA+), CDMA2000 (EVDO), lan jaringan broadband seluler TD-Scdma 3G/4G. standar kanggo pangguna.Nyedhiyani fungsi transmisi jaringan kanthi kacepetan dhuwur lan trep. Konektor antena eksternal lan slot dipasang rel Din ndadekake bisa masang antena sing dikarepake lan kanthi gampang nemokake lokasi sinyal sing paling apik ing lingkungan industri.

 

Parameter 4G

* Modul Wireless:

Modul seluler industri

* broadband teoritis:

Max 150Mbps(DL)/50Mbps(UL)

* Daya ngirim:

<23dBm

* Nampa sensitivitas:

< -108dBm

Parameter WiFi

* Standar:

Mendukung standar IEEE802.11b/g/n

* broadband teoritis:

54Mbps(b/g);150Mbps(n)

* Enkripsi Keamanan:

Ndhukung macem-macem enkripsi WEP, WPA, WPA2, lsp.

* Daya ngirim:

Kira-kira 15dBm(11n);16-17dBm(11g);18-20dBm(11b)

* Nampa sensitivitas:

<-72dBm@54Mpbs

Jinis Antarmuka

*WAN:

1 10/100M port Ethernet (soket RJ45), adaptif MDI/MDIX,
bisa dialihkan ke LAN

* LAN:

1 port Ethernet 10/100M (soket RJ45), adaptif MDI/MDIX

* Serial:

1 port RS232 utawa Rs485, baud rate 2400~115200 bps

* Lampu Indikator:

Kanthi lampu indikator "PWR", "WAN", "LAN", "NET".

* Antena:

2 antarmuka antena wadon SMA standar, yaiku seluler lan WiFi

* SIM/USIM:

Antarmuka kertu standar 1.8V / 3V

* Daya:

Jack listrik 3-PIN standar, proteksi voltase mundur lan overvoltage

* Reset:

Mulihake router menyang setelan gawan pabrik asli

daya

* Daya standar:

DC 12V/1A

* Daya Range:

DC 7.5 ~ 32V

* Konsumsi:

<3W@12V DC

Dimensi Fisik

* Cangkang:

omah logam

* Ukuran:

Udakara 102 x 100 x 41 mm (Ora kalebu aksesoris kayata antena)

* Bobot Mesin Bare:

Udakara 355g (Ora kalebu aksesoris kayata antena)

Hardware

* CPU:

CPU industri 32bits, Qualcomm QCA9531,650MHz

* FLASH/RAM:

16 MB/128 MB

Gunakake Lingkungan

* Suhu operasi:

-30~75 ℃

* Suhu panyimpenan:

-40~85 ℃

* Kelembapan Relatif:

<95% non-kondensasi

 

 

ZR3000 seri antarmuka diagram

Desain Industri

  • Platform hardware dual-inti kinerja dhuwur
  • Omah logam sing kasar lan kompak
  • Resistance suhu dhuwur lan kurang (-30 ℃ ~ 75 ℃), awet
  • Range tegangan lebar (7.5V DC nganti 32V DC)
  • Resistansi gangguan elektromagnetik sing kuat, lulus tes EMC sing dibutuhake kanggo sertifikasi CE
  • Dhukungan DIN-Rail Mounting kanggo industri

Kompatibilitas

  • Ndhukung Siemens, Mitsubishi, Omron, Panasonic, Schneider, Keyence, Beckhoff, Delta, Yonghong, Yaskawa, Inovance, Xinje lan program upload lan download remot PLC liyane, pemantauan jarak jauh, pemrograman online.
  • Ndhukung Siemens, Mitsubishi, Schneider, Stepco, Weilun, Kunlun Tongtai, Kontrol Tampilan, Wecon lan layar tutul Ethernet liyane kanggo ngunggah lan ngundhuh program saka jarak jauh.
  • Dhukungan piranti lunak konfigurasi kayata WINCC, Kingview, Force Control, lsp.

Stabilitas

  • Built-in watch dog, deteksi multi-link
  • Tansah online, otomatis nyambung maneh nalika pedhot kanggo mesthekake sambungan terus
  • LCP / ICMP / flow / mriksa detak jantung, mesthekake kegunaan jaringan

Router Fitur dhasar

  • Ndhukung akses jaringan pribadi nirkabel APN lan VPDN ing
  • Dukungan port WAN PPPoE, IP statis, klien DHCP
  • Dhukungan 2.4G WiFi
  • Dhukungan platform Web / Manajemen, gampang diatur
  • Manajemen lokal lan remot (konfigurasi, status, upgrade firmware, lsp.)
  • Dukungan DMZ, Port forwarding, NAT statis
  • Dhukungan DHCP Server
  • DTU fungsi komunikasi serial, 1 x RS232 utawa RS485
  • Dhukungan QoS, NTP
  • Jadwal urip maneh

Fitur opsional

  • Load balancing, digunakake kanggo failover utawa serep antarane rong jaringan
  • Kapabilitas GPS kanggo manajemen armada utawa aplikasi pelacakan liyane
  • Mendukung manajemen jaringan SNMP
  • Dhukungan Dynamic DNS (DDNS)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Daftar Pilihan Produk

    Model

    ZP3721A

    ZP3721V

    ZP3721E

    ZP3721S

    Rate

    Kucing4

    Kucing4

    Kucing4

    Kucing4

    FDD-LTE

    B2/4/5/12/13/17/B18/B25/26

    B1/3/5/7/8/28

    B1/3/5/7/8/20

    B2/4/5/12/13/17/B18/B25/26

    TDD-LTE

    B41

    B40

    B40

    B40

    WCDMA

    B2/4/5

    B1/5/8

    B1/5/8

    B2/5/8

    EVDO

    BC0/1

    ora ana

    ora ana

    ora ana

    GSM

    850/1900MHz

    850/900/1800/1900MHz

    900/1800MHz

    850/900/1800/1900MHz

    WiFi

    802.11b/g/n/,150Mbps

    802.11b/g/n/,150Mbps

    802.11b/g/n/,150Mbps

    802.11b/g/n/,150Mbps

    Port Serial

    RS232

    RS232

    RS232

    RS232

    Port Ethernet

    Yuta Port Ethernet

    Yuta Port Ethernet

    Yuta Port Ethernet

    Yuta Port Ethernet
    Wigati: Sampeyan bisa milih ora perlu WiFi, lan RS232 bisa diganti dening RS485.

    Negara sing ditrapake

    ZP3721A USA / Kanada / Guam, lsp
    ZP3721V Australia / Selandia Anyar / Taiwan, lsp

    ZP3721E

    Asia Tenggara: Taiwan, Indonesia / India / Thailand / Laos / Malaysia / Singapura / Korea / Vietnam, lspAsia Kulon: Qatar / UAE, lspEropa: Jerman / Prancis / Inggris / Italia / Belgia / Walanda / Spanyol / Rusia / Ukraina / Turki / Mongolia njaba, lspAfrika: Afrika Kidul / Aljazair / Pantai Gading / Nigeria / Mesir / Madagaskar, lsp
    ZP3721S Meksiko / Brazil / Argentina / Chile / Peru / Kolombia, lsp
    Parameter 4G ● Modul Nirkabel: Modul seluler industri
    ● broadband teoritis: Max 150Mbps(DL)/50Mbps(UL)
    ● daya ngirim: <23dBm
    ● Sensitivitas nampa: < -108dBm
    Parameter WiFi ● Standar: Mendukung standar IEEE802.11b/g/n
    ● broadband teoritis: 54 Mbps (b/g); 150 Mbps (n)
    ● Enkripsi Keamanan: Ndhukung macem-macem enkripsi WEP, WPA, WPA2, lsp.
    ● daya ngirim: Kira-kira 15dBm(11n);16-17dBm(11g);18-20dBm(11b)
    ● Sensitivitas nampa: <-72dBm@54Mpbs
    Jinis Antarmuka ● WAN: 1 10/100M port Ethernet (soket RJ45), adaptif MDI/MDIX, bisa dialihkan ke LAN
    ● LAN: 1 port Ethernet 10/100M (soket RJ45), adaptif MDI/MDIX
    ● Serial: 1 port RS232 utawa Rs485, baud rate 2400 ~ 115200 bps
    ● Lampu Indikator: Kanthi lampu indikator "PWR", "WAN", "LAN", "NET".
    ● Antena: 2 antarmuka antena wadon SMA standar, yaiku seluler lan WiFi
    ● SIM/USIM: Antarmuka kertu standar 1.8V / 3V
    ● Daya: Jack listrik 3-PIN standar, proteksi voltase mundur lan overvoltage
    ● Reset: Mulihake router menyang setelan gawan pabrik asli
    daya ● Daya standar: DC 12V/1A
    ● Daya Range: DC 7.5 ~ 32V
    ● Konsumsi: <3W@12V DC
    Dimensi Fisik ● Cangkang: omah logam
    ● Ukuran: Udakara 102 x 100 x 41 mm (Ora kalebu aksesoris kayata antena)
    ● Bobot Mesin Bare: Udakara 355g (Ora kalebu aksesoris kayata antena)
    Hardware ● CPU: Industri 32bit CPU, Qualcomm QCA9531,650MHz
    ● FLASH/RAM: 16 MB/128 MB
    Gunakake Lingkungan ● Suhu Operasi: -30~75 ℃
    ● Suhu Panyimpenan: -40~85 ℃
    ● Kelembapan Relatif: <95% non-kondensasi

    ZP3000 structural drawing

    • Industri

    • Minyak lan Gas

    • njobo

    • Terminal swalayan

    • WIFI kendaraan

    • Wireless Charging

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita