ZR9000 Dual SIM 5G Router Selular

Katrangan singkat:

Kauntungan saka seri ZR9000 industri router 5G Cellular yaiku Dual SIM Single Module, sing bisa nggawe serep jaringan ing antarane loro SIM kanggo mesthekake sambungan terus.Kacepetan dhuwur, latency kurang, karo 1 x Gigabit WAN lan 4 x Gigabit LAN.


Detail Produk

Model pesenan

Spesifikasi

Struktur

Ngundhuh

Lapangan aplikasi

Over View

Router 5G seri ZR9000 minangka router broadband seluler lan mesin kanggo mesin (M2M) industri router seluler. Ndhukung NSA/SA, Kacepetan data dhuwur liwat jaringan 5G, kompatibel mundur 4G/3G. Ngadopsi teknologi MIMO multi-pengguna kanggo nambah transmisi data lan kapabilitas panrima. Iku piranti transfer data nirkabel becik kanggo aplikasi nransfer beban data gedhe amarga pungkasanipun kacepetan transfer cepet ing jaringan 5G tekan nganti 4Gbps download lan nganti 300Mbps upload.

Router 5G seri ZR9000 kanthi fungsi dual SIM, bisa nggawe serep jaringan ing antarane rong kertu SIM kanggo mesthekake sambungan terus.Cocog kanggo Konektivitas M2M ing lingkungan sing angel utawa adoh amarga casing logam sing kasar, tampilan status LED, sawetara voltase sudhut (7.5V DC nganti 32V DC), instalasi kuping lan sawetara operasi -30 ℃ nganti 75 ℃. Iki digunakake kanthi akeh ing nyopir tanpa awak, robot cerdas, pengawasan video ruangan, medis cerdas lan skenario aplikasi M2M liyane.

Desain Industri

  • Platform hardware dual-inti kinerja dhuwur
  • Omah alloy aluminium sing kuwat lan kompak
  • Resistance suhu dhuwur lan kurang (-30 ℃ ~ 75 ℃), awet
  • Range tegangan lebar (7.5V DC nganti 32V DC)
  • Resistansi gangguan elektromagnetik sing kuat, lulus tes EMC sing dibutuhake kanggo sertifikasi CE
  • Dhukungan kuping sing dipasang kanggo industri

Stabilitas

  • Built-in watch dog, deteksi multi-link
  • Tansah online, kanthi otomatis nyambung maneh nalika pedhot kanggo mesthekake sambungan terus
  • LCP / ICMP / flow / mriksa detak jantung, mesthekake kegunaan jaringan

Fitur dhasar

  • Ndhukung akses jaringan pribadi nirkabel APN lan VPDN ing
  • Dukungan port WAN PPPoE, IP statis, klien DHCP
  • Ndhukung WiFi dual-band (2.4G lan 5.8G)
  • Dhukungan platform Web / Manajemen, gampang diatur
  • Manajemen lokal lan remot (konfigurasi, status, upgrade firmware, lsp.)
  • Dukungan VPN: GRE, PPTP, L2TP, IPSec, EOIP, N2N VPN, OpenVPN
  • Dukungan DMZ, Port forwarding, NAT statis
  • Dhukungan DHCP Server
  • Dhukungan Dynamic DNS (DDNS)
  • DTU fungsi komunikasi serial, 1 x RS232 utawa RS485
  • Dhukungan QoS, NTP
  • Jadwal urip maneh

Fitur opsional

  • Load balancing, digunakake kanggo failover utawa serep antarane rong jaringan
  • Kapabilitas GPS kanggo manajemen armada utawa aplikasi pelacakan liyane
  • Mendukung manajemen jaringan SNMP

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model ZR9720S ZR9721S ZR9740S ZR9741S
    Rate 5G Uplink nganti 300Mbps; Downlink nganti 4Gbps
    Rate 4G Uplink nganti 150Mbps; Downlink nganti 2.4Gbps
    5G NR N1, N2, N3, N5, N7, N8, N12, N20, N25, N28, N40, N41, N66, N71, N77, N78, N79
    FDD-LTE B1, B2, B3, B4, B5, B7, B8, B12, B13, B14, B17, B18, B19, B20, B25, B26, B28, B29, B30, B32, B66, B71
    TDD-LTE B34, B38, B39, B40, B41, B42, B43, B48
    WCDMA B1, B2, B3, B4, B5, B8
    2.4G WiFi
    5.8G WiFi
    Port Serial RS232 RS485
    Port Ethernet Gigabit Ethernet Port
    Cathetan: ✔ Dhukungan; ✖ Ora Dhukungan
    Parameter 5G/4G ● Modul Nirkabel: Modul seluler industri
    ● broadband teoritis: 5G NR: Maks 4Gbps(DL)/300Mbps(UL)
    LTE Cat20: Maks 2.4Gbps(DL)/150Mbps(UL)
    HSPA+: Maks 42.2Mbps(DL)/5.76Mbps(UL)
    ● daya ngirim: <23dBm
    ● Sensitivitas nampa: < -97dBm
    Parameter WiFi ● Standar: Mendukung standar IEEE802.11b/g/n/ac
    ● broadband teoritis: 54Mbps(b/g);150Mbps(n);390Mbps(ac)
    ● Enkripsi Keamanan: Ndhukung macem-macem enkripsi WEP, WPA, WPA2, lsp.
    ● daya ngirim: Kira-kira 16dBm(11ac);20dBm(11n);21.5dBm(11g);26dBm(11b)
    ● Sensitivitas nampa: <-72dBm@54Mpbs
    Jinis Antarmuka ● WAN: 1 10/100/1000M port Ethernet (soket RJ45), adaptif MDI/MDIX, bisa dialihkan ke LAN
    ● LAN: 1 10/100/1000M port Ethernet (soket RJ45), adaptif MDI/MDIX
    ● Serial: 1 port RS232 utawa Rs485, baud rate 2400 ~ 115200 bps
    ● Lampu Indikator: Kanthi lampu indikator "PWR", "WiFi", "WAN", 4 x "LAN", "SIM".
    ● Antena: 8 antarmuka antena wadon SMA standar, yaiku seluler lan WiFi
    ● SIM/USIM: Antarmuka kertu standar 1.8V / 3V
    ● Daya: Jack listrik 3-PIN standar, proteksi voltase mundur lan overvoltage
    ● Reset: Mulihake router menyang setelan gawan pabrik asli
    daya ● Daya standar: DC 12V/1A
    ● Daya Range: DC 7.5 ~ 32V
    ● Konsumsi: Sekitar 11W@12V DC
    Dimensi Fisik ● Cangkang: Perumahan paduan aluminium
    ● Ukuran: Udakara 190 x 100 x 45 mm (Ora kalebu aksesoris kayata antena)
    ● Bobot Mesin Bare: Udakara 675g (Ora kalebu aksesoris kayata antena)
    Hardware ● CPU: Platform hardware dual-inti kinerja dhuwur, 880MHz
    ● FLASH/RAM: 16 MB/256 MB
    Gunakake Lingkungan ● Suhu Operasi: -30~75 ℃
    ● Suhu Panyimpenan: -40~85 ℃
    ● Kelembapan Relatif: <95% non-kondensasi

    ZR9000 Structure Diagram

    ZR9000 Industrial 5G Dual SIM Cellular Router Spesifikasi

    • Industri

    • Minyak lan Gas

    • njobo

    • Terminal swalayan

    • WIFI kendaraan

    • Wireless Charging

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita