ZR9000 5G Dual SIM Card Router

Katrangan singkat:


Detail Produk

Model Pesenan

Katrangan Singkat

Spesifikasi

Struktur

Aplikasi Khusus

Utama Akaluwihan

● Nggunakake prosesor kinerja tinggi industri 880mhz Dual inti

   Iki minangka chip solusi utama sing dirancang kanggo router cerdas, kanthi kinerja sing apik, konsumsi daya sithik lan akses Internet sing luwih stabil.

lisngd (4) 

● Lebokake 2 kertu SIM sekaligus

   Sim1 luwih disenengi, lan sim2 kanthi otomatis nalika Sim1 pedhot

lisngd (3) 

● Port Gigabit Ethernet

   Papat port LAN Gigabit lan siji port Gigabit WAN

● Kacepetan dhuwur, latency kurang

● Peralatan dhukungan Watchdog bisa digunakake kanthi stabil 24 jam

lisngd (1) 

● Ditrapake kanggo macem-macem lingkungan aplikasi industri

● Manajemen jarak jauh platform cloud M2M

   Platform M2M umume digunakake kanggo manajemen router, supaya gampang sampeyan ngerti macem-macem negara lan luwih gampang pangopènan. Fungsi kalebu ngawasi status router, modifikasi jarak jauh paramèter router, upgrade remot router, lsp.

lisngd (2)

Desain Industri

● Nihan logam lembar

● Isolasi antistatik lan elektromagnetik

● Voltase jembar (7.5V ~ 32V)

● resistensi suhu dhuwur lan kurang (-30 ℃ ~ 70 ℃)

 

Major Fkukus

● Dhukungan jaringan 4G LTE, kompatibel karo 3G lan 2G

● Nyedhiyakake port serial RS-232/485 standar

Dhukungan fungsi port serial DTU (terminal transmisi data), Dhukungan MODBUS lan protokol mqtt.

● Dhukungan WiFi, dhukungan IEEE802.11b / g / n

● Ndhukung macem-macem protokol VPN

Kalebu GRE, PPTP, L2TP, IPSec, openVPN, N2N

● Dhukungan NAT 、 DMZ 、 QOS

● Dibangun ing firewall

   Bisa nyegah gangguan kanthi efektif lan nggawe data luwih aman.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • lisjd

    Router nirkabel kelas 4G / 5G seri ZR9000 minangka generasi anyar saka router seluler sing dikembangake kanthi mandhiri dening Shenzhen ChiLink IOT Technology Co., Ltd. Nggabungake 5G / 4G / 3G, lan 2.4G lan WiFi 5.8G, nuntun, ngoper, jaringan manajemen, VPN, Firewall, keamanan lan teknologi liyane. Nyedhiyakake fitur piranti lunak kayata router statis / nuntun dinamis, 5G / 4G / 3G dial-up, QOS, lan IoT cerdas. Iki minangka piranti jaringan ujung-ujung sing efektif regane larang, sing nembe digawe dening ChiLinkIoT.

    Parameter nirkabel 5G
    • Modul nirkabel :
    • Pita standar lan frekuensi :

     

     

    • Broadband teoretis :
    • Konsumsi daya:
      • Nampa sensitivitas :
    Modul nirkabel kelas industri NR (n41 / n77 / n78 / n79) FDD-LTE (B1 / B3 / B5 / B7 / B8 / B20 / B28) TDD-LTE (B34 / B38 / B39 / B40 / B41) HSPA (850 / 900/1900 / 2100MHz) / GSM850 / 900/1800 / 1900MHzEV-DO (800MHz) 、 TD-Scdma (Band34 、 Band39)

    5G Sub-6G: Uplink300Mbps / Downlink4Gbps LTE CAT20: Uplink150Mbps / Downlink2.4Gbps

    2 ~ 3W

    -109dBm

    Parameter nirkabel WIFI
    • Standar :
    • Broadband :
    • Enkripsi keamanan :
    • Pangguna sing bisa diakses :
    Dhukungan IEEE802.11b / g / n / a / ac standar2.4GHz 2 * 2MIMO, tingkat transmisi maksimum teoritis 300Mbps, 5.8GHz 2 * 2MIMO, tingkat transmisi maksimal teoritis 4,8Gbps ndhukung WEP, WPA, WPA2 lan metode enkripsi liyane 64 individu
    Jinis Antarmuka
    • LAN :
    • WAN :
    • Antarmuka industri :
    • Lampu Indikator :
    • Antarmuka antena :
    • Antarmuka SIM / USIM :
    • Antarmuka listrik :
    • Tombol Reset :

    4 port LAN Gigabit, MDI adaptif / MDIX, elektro internal 1 Gigabit WAN port (bisa diowahi dadi port LAN), perlindungan isolasi elektromagnetik internal adapti

    1 komunikasi RS485 / antarmuka RS232, cocog kanggo ac 1X "PWR", 1X "WAN", 4X "LAN", 1X "WiFi" lan 6X "sinyal" ing

    8 antarmuka antena SMA standar (4G / 5G), 1 standar S 1 standar SMA Aux / GPS / WiFi antarmuka antena khusus 2 jinis laci kelas industri standar SIM / kertu USIM i 7.5V ~ 32V, overvoltage transient transient Pencet tombol iki 10 detik kanggo mulihake parameter

    pangayoman isolasi magnetik MDI / MDIX, peralatan kuisisi kanthi lampu dicator antarmuka RS485 / 232 antarmuka antena WiFi WiFi, e

    nterface, 1,8V / 3V deteksi otomatis otomatis

    konfigurasi piranti menyang nilai pabrik

    pasokan listrik
    • Standar :
    DC 12V / 1.5A
    Karakteristik bentuk
    • Cangkang :
    • Ukuran :
    • Bobot:
    Cangkang baja logam adhem lembar 190 * 100 * 45mm sekitar 675g
    Parameter liyane
    • CPU :
    • Lampu kilat / RAM :
    • Suhu kerja :
    • Suhu panyimpenan :
    • Asor relatif :
    880MHz dual core 256Mb / 2048Mb-30 ~ + 70 ℃ -40 ~ + 85 ℃ <95% non-kondensasi
    Interface Zr9000 seri Panel ngarep:image43.png Panel mburi:image44.png

    Structure

    Perusahaan kita duwe tim R&D kanthi pengalaman pangembangan sing akeh, sing bisa nyedhiyakake layanan khusus kanggo para pelanggan.

    Kirimake informasi dhasar (jeneng, jeneng perusahaan, informasi kontak) lan syarat produk liwat email (sales@chilinkIot.com) menyang kita, kita bakal ngubungi sampeyan sanalika bisa.

    monggo priksa manawa sampeyan ngisi kontak kanthi lengkap Cara lan mbutuhake informasi.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita