ZS5000 Dual SIM 4G Router Selular

Katrangan singkat:

Kauntungan saka router 4G industri seri ZS5000 yaiku ndhukung Dual SIM Dual Module, loro SIM bisa bebarengan, sembarang abnormality saka salah siji SIM ora bakal mengaruhi sambungan jaringan router.


Detail Produk

Model pesenan

Spesifikasi

Lapangan aplikasi

Over View

Router 4G seri ZS5000 yaiku internet saka router broadband seluler lan router seluler industri mesin kanggo mesin (M2M). Kacepetan data dhuwur liwat jaringan 4G, kompatibel mundur 3G/2G. Iku piranti transfer data nirkabel sing cocog kanggo aplikasi nransfer data gedhe mbukak amarga kecepatan transfer pungkasane cepet ing jaringan 4G nganti download nganti 150Mbps lan unggahan nganti 50Mbps.

Router 4G seri ZS5000 kanthi fungsi Dual SIM Dual Module, bisa nggawe serep jaringan ing antarane loro SIM kanggo njamin sambungan sing terus-terusan.Cocog kanggo Konektivitas M2M ing lingkungan sing angel utawa adoh amarga casing logam sing kasar, tampilan status LED, sawetara voltase sudhut (7.5V DC nganti 32V DC), instalasi kuping lan sawetara operasi -30 ℃ nganti 75 ℃. Iki digunakake kanthi wiyar ing otomatisasi industri, pengawasan video ruangan, terminal layanan mandiri, pemantauan lan industri liyane.

Desain Industri

  • Platform hardware dual-inti kinerja dhuwur
  • Omah logam sing kasar lan kompak
  • Resistance suhu dhuwur lan kurang (-30 ℃ ~ 75 ℃), awet
  • Range tegangan lebar (7.5V DC nganti 32V DC)
  • Resistansi gangguan elektromagnetik sing kuat, lulus tes EMC sing dibutuhake kanggo sertifikasi CE
  • Dhukungan kuping sing dipasang kanggo industri

Stabilitas

  • Built-in watch dog, deteksi multi-link
  • Tansah online, otomatis nyambung maneh nalika pedhot kanggo mesthekake sambungan terus
  • LCP / ICMP / flow / mriksa detak jantung, mesthekake kegunaan jaringan

Fitur dhasar

  • Ndhukung akses jaringan pribadi nirkabel APN lan VPDN ing
  • Dukungan port WAN PPPoE, IP statis, klien DHCP
  • Dhukungan 2.4G WiFi
  • Dhukungan platform Web / Manajemen, gampang diatur
  • Manajemen lokal lan remot (konfigurasi, status, upgrade firmware, lsp.)
  • Dukungan VPN: GRE, PPTP, L2TP, IPSec, EOIP, N2N VPN, OpenVPN
  • Dukungan DMZ, Port forwarding, NAT statis
  • Dhukungan DHCP Server
  • Dhukungan Dynamic DNS (DDNS)
  • DTU fungsi komunikasi serial, 1 x RS232 utawa RS485
  • Dhukungan QoS, NTP
  • Jadwal urip maneh

Fitur opsional

  • Load balancing, digunakake kanggo failover utawa serep antarane rong jaringan
  • Kapabilitas GPS kanggo manajemen armada utawa aplikasi pelacakan liyane
  • Mendukung manajemen jaringan SNMP

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Daftar Pilihan Produk

    Model

    ZS5721A

    ZS5721V

    ZS5721E

    ZS5721S

    Rate

    Kucing4

    Kucing4

    Kucing4

    Kucing4

    FDD-LTE

    B2/4/5/12/13/17/B18/B25/26

    B1/3/5/7/8/28

    B1/3/5/7/8/20

    B2/4/5/12/13/17/B18/B25/26

    TDD-LTE

    B41

    B40

    B40

    B40

    WCDMA

    B2/4/5

    B1/5/8

    B1/5/8

    B2/5/8

    EVDO

    BC0/1

    ora ana

    ora ana

    ora ana

    GSM

    850/1900MHz

    850/900/1800/1900MHz

    900/1800MHz

    850/900/1800/1900MHz

    WiFi

    802.11b/g/n/,150Mbps

    802.11b/g/n/,150Mbps

    802.11b/g/n/,150Mbps

    802.11b/g/n/,150Mbps

    Port Serial

    RS232

    RS232

    RS232

    RS232

    Port Ethernet

    Yuta Port Ethernet

    Yuta Port Ethernet

    Yuta Port Ethernet

    Yuta Port Ethernet
    Wigati: Sampeyan bisa milih ora perlu WiFi, lan RS232 bisa diganti dening RS485.

    Negara sing ditrapake

    ZS5721A USA / Kanada / Guam, lsp
    ZS5721V Australia / Selandia Anyar / Taiwan, lsp

    ZS5721E

    Asia Tenggara: Taiwan, Indonesia / India / Thailand / Laos / Malaysia / Singapura / Korea / Vietnam, lspAsia Kulon: Qatar / UAE, lspEropa: Jerman / Prancis / Inggris / Italia / Belgia / Walanda / Spanyol / Rusia / Ukraina / Turki / Mongolia njaba, lspAfrika: Afrika Kidul / Aljazair / Pantai Gading / Nigeria / Mesir / Madagaskar, lsp
    ZS5721S Meksiko / Brazil / Argentina / Chile / Peru / Kolombia, lsp
    Parameter 4G ● Modul Nirkabel: 2 x modul seluler industri
    ● broadband teoritis: Max 150Mbps(DL)/50Mbps(UL)
    ● daya ngirim: <23dBm
    ● Sensitivitas nampa: < -108dBm
    Parameter WiFi ● Standar: Mendukung standar IEEE802.11b/g/n/ac
    ● broadband teoritis: 54 Mbps (b/g); 150 Mbps (n)
    ● Enkripsi Keamanan: Ndhukung macem-macem enkripsi WEP, WPA, WPA2, lsp.
    ● daya ngirim: Kira-kira 15dBm(11n);16-17dBm(11g);18-20dBm(11b)
    ● Sensitivitas nampa: <-72dBm@54Mpbs
    Jinis Antarmuka ● WAN: 1 x 10/100/1000M port Ethernet (soket RJ45), adaptif MDI/MDIX, bisa dialihkan ke LAN
    ● LAN: 1 x 10/100/1000M port Ethernet (soket RJ45), adaptif MDI/MDIX
    ● Serial: 1 x RS232 utawa Rs485 port, baud rate 2400 ~ 115200 bps
    ● Lampu Indikator: Kanthi lampu indikator "PWR", "WiFi", "WAN", 4 x "LAN", "SIM".
    ● Antena: 4 x antarmuka antena wadon SMA standar, yaiku seluler lan WiFi
    ● SIM/USIM: 2 x Antarmuka kertu standar 1.8V/3V
    ● Daya: Jack listrik 3-PIN standar, proteksi voltase mundur lan overvoltage
    ● Reset: Mulihake router menyang setelan gawan pabrik asli
    daya ● Daya standar: DC 12V/1A
    ● Daya Range: DC 7.5 ~ 32V
    ● Konsumsi: Sekitar 3W@12V DC
    Dimensi Fisik ● Cangkang: omah logam
    ● Ukuran: Udakara 152,5 x 103 x 25 mm (Ora kalebu aksesoris kayata antena)
    ● Bobot Mesin Bare: Kira-kira 410g (Ora kalebu aksesoris kayata antena)
    Hardware ● CPU: Platform hardware dual-inti kinerja dhuwur, 880MHz
    ● FLASH/RAM: 32 MB/256 MB
    Gunakake Lingkungan ● Suhu Operasi: -30~75 ℃
    ● Suhu Panyimpenan: -40~85 ℃
    ● Kelembapan Relatif: <95% non-kondensasi
    • Industri

    • Minyak lan Gas

    • njobo

    • Terminal swalayan

    • WIFI kendaraan

    • Wireless Charging

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita